reklama
luna665
Mama grudniowa 2007
Dobranoc dziewczyny
dziewczyny słuchajcie bo ja mam wieczny problem z kupnem butów dla Oliwki.Rozgladacie sie już za butami jesiennymi???
Oliwka ma teraz stopę 14,3 cm bo jej mierzyłam.
To mam jej kupic półbuty 15cm czy 15,5cm??????????? nie mam pojęcia
Myślę, ze Pati ma racje, zależy od buta, ale ja bym wzięła 15cm. Skarpetka spokojnie sie zmiesci, a przez jeden sezon nie urośnie nóżka aż tak, by były za małe.. ja jużprawie kupiłam jesienne, prawie, bo czekam za rozmiarówka.powiem Ci tak ja sie rozgladam a raczej juz upatrzylam dla Sewka tylko jeszcze musze mu zmierzyc wkl. i raczej bym kupila w Twoim wypadku te 15 bo te 15,5 moga juz byc za duze .... ale zrobsz jak uwazasz... bo tez zalezy od buta i koncowki
Marta1981
Rodzyneczka
Witam wieczornie,ale się rozpisały,całe 12 stronek,wybaczcie nie dam rady nadrobić.
Ja do poniedziałku się żegnam,bo na chrzest jedziemy do Katowic.W domciu luzikbo chłopaków wywieźliśmy do siorki M a ja w poniedziałek wolne mam.W przedszkolu znowu mnie do trójki zwerbowali,chociaż nogami i rękoma się zapierałam.
Zdrówka dla wszystkich,stosunkowo udanych weekendowych nocy;-) laseczki;-).
Ja do poniedziałku się żegnam,bo na chrzest jedziemy do Katowic.W domciu luzikbo chłopaków wywieźliśmy do siorki M a ja w poniedziałek wolne mam.W przedszkolu znowu mnie do trójki zwerbowali,chociaż nogami i rękoma się zapierałam.
Zdrówka dla wszystkich,stosunkowo udanych weekendowych nocy;-) laseczki;-).
B
Beata1988
Gość
As z tego co wiem to jak takie sytuacje są to sprzedający cenę podbija z innego konta żeby za więcej poszła. Ale to wiadomo różnie bywaJadźka na pewne produkty Philipsa wchodzą uzytkownicy,którzy podbijają tylko ceny specjalnie co jakiś czas i znikają.
Nie biorą udziału w licytacji.
A to jest niezgodne z regulaminem.
Są aukcje ,gdzie się kończy za 5 dni i cena z 20 zł jest podbita do 80
REFURBISHED Żelazko Generator Pary PHILIPS Gc7230 (728427682) - Aukcje internetowe Allegro
Do tego podbijają ceny chyba automatycznie,bo nie wchodzą podbicia wg godziny i kwoty.Zobacz 2 razy jest po 80 zł z ponad godzinną różnicą.
Przecież jak licytujesz to Ci krzyczy allegro jaka jest minimalna a tu wychodzi na to,że niekoniecznie tak jest.
Już sama nie wiem o co z tym chodzi.
No to szczęścia życzę i następnych latek razemWiecie co muszę się pochwalić. Dzisiaj mija 10 lat jak jesteśmy razem. I normalnie jestem w szoku jak to szybko minęło
A ja wpadłam tylko na chwilę. Kubek śpi a ja się męczę ze spaghetti, wybieram cebulę z niego bo nie lubię i już mam zimne :-( dzisiaj M dostał umowę o pracę. Siedział tam dwa miesiące na próbnym i miał 1400 brutto i teraz dali mu tyle samo ani grosza więcej szef mu powiedział że nie widzi u niego poprawy więc mu nie da więcej. Ale się wkurzyłam. Oby mojej mamy znajoma z wojskiem załatwiła robotę bo tak dalej się nie da. Ach co za ludzie żeby chociaż te 200-300 zł więcej było to już co innego... Ach nie mam słów
A się rozglądam za telefonami dla nas w orange na kartę albo w mixie. Nie wiem co lepiej. Bo jak dzisiaj byłam to mi się jedna nokia spodobała ale tylko w mixie jest :-( już nie wiem. Co doradzicie?
Idę się męczyć dalej z makaronem, posiedzę przed tv może coś będzie żeby oko zawiesić
Spokojnej nocki życzę co dla nie których ;-);-);-) dobranoc
majoszek
Mama Mayi
Witam wszystkie Mamusie
Nie dam rady nadrobic tego co pisalyscie przez ostatnie dni Wybaczcie
pisalam jakis czas temu ale i tak jestem nowa
Moj nazeczony pracuje, ja siedze z 11 miesieczna coreczka w domu. Mieszkamy w Angli ( tu tez rodzilam). Bardzo tesknimy za polska, ale niestety nie da rady wrocic
Wybieramy sie ze to za dwa tygodnie do domku- odpoczac od codziennosci,male wakacje ale jestem szczesliwa
Co u Was?
pozdrawiam!
Nie dam rady nadrobic tego co pisalyscie przez ostatnie dni Wybaczcie
pisalam jakis czas temu ale i tak jestem nowa
Moj nazeczony pracuje, ja siedze z 11 miesieczna coreczka w domu. Mieszkamy w Angli ( tu tez rodzilam). Bardzo tesknimy za polska, ale niestety nie da rady wrocic
Wybieramy sie ze to za dwa tygodnie do domku- odpoczac od codziennosci,male wakacje ale jestem szczesliwa
Co u Was?
pozdrawiam!
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
witam porannie
wczoraj spedzilismy bardzo mily wieczor z p
no i noc szybko zleciala.mala sie cos budzila i kilka razy mnie wolaa tak ok 4rano do 9,wiec niewsypana jestem.pewnie cos sie jej snilo
kawke juz wypilam,ale nadal w szlafroku.wczoraj wiekszosc sprzatania ogranelam ,tylko lazienka mi zostala i zmywanie:-)moze jakies pranie
p pojechal do moich rodzicow pomagac przy remoncie,no i narzeczony moejje siostry tez pzyjechal pomoc,za mieisac wesele a roboty sporo.dziewczyny ogladaja bajke:-)
wczoraj spedzilismy bardzo mily wieczor z p
no i noc szybko zleciala.mala sie cos budzila i kilka razy mnie wolaa tak ok 4rano do 9,wiec niewsypana jestem.pewnie cos sie jej snilo
kawke juz wypilam,ale nadal w szlafroku.wczoraj wiekszosc sprzatania ogranelam ,tylko lazienka mi zostala i zmywanie:-)moze jakies pranie
p pojechal do moich rodzicow pomagac przy remoncie,no i narzeczony moejje siostry tez pzyjechal pomoc,za mieisac wesele a roboty sporo.dziewczyny ogladaja bajke:-)
Podziel się: