reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dobranoc dziewczyny

dziewczyny słuchajcie bo ja mam wieczny problem z kupnem butów dla Oliwki.Rozgladacie sie już za butami jesiennymi???

Oliwka ma teraz stopę 14,3 cm bo jej mierzyłam.
To mam jej kupic półbuty 15cm czy 15,5cm??????????? nie mam pojęcia :sorry:

powiem Ci tak ja sie rozgladam a raczej juz upatrzylam dla Sewka tylko jeszcze musze mu zmierzyc wkl. i raczej bym kupila w Twoim wypadku te 15 bo te 15,5 moga juz byc za duze .... ale zrobsz jak uwazasz... bo tez zalezy od buta i koncowki :tak:
Myślę, ze Pati ma racje, zależy od buta, ale ja bym wzięła 15cm. Skarpetka spokojnie sie zmiesci, a przez jeden sezon nie urośnie nóżka aż tak, by były za małe.. ja jużprawie kupiłam jesienne, prawie, bo czekam za rozmiarówka.

a moim tak szybko kopytka rosną,że :szok::szok::szok::szok:
Srednio 2 pary butów na sezon ,bo wyrastają.
Kubuś kapcie ma już 34 a buty 35.Na zimę już wiem,że rozm .36 --ecco po Klaudusii będą już dobre.
Klaudia bitą 40 :szok::szok::szok::szok:

Witam wieczornie,ale się rozpisały,całe 12 stronek:szok:,wybaczcie nie dam rady nadrobić:no::sorry:.
Ja do poniedziałku się żegnam,bo na chrzest jedziemy do Katowic:szok::tak:.W domciu luzik:cool:bo chłopaków wywieźliśmy do siorki M a ja w poniedziałek wolne mam:-p:tak:.W przedszkolu znowu mnie do trójki zwerbowali:wściekła/y::wściekła/y:,chociaż nogami i rękoma się zapierałam:tak:.
Zdrówka dla wszystkich:tak:,stosunkowo udanych weekendowych nocy;-):-p:tak: laseczki;-).

Jadźka na pewne produkty Philipsa wchodzą uzytkownicy,którzy podbijają tylko ceny specjalnie co jakiś czas i znikają.
Nie biorą udziału w licytacji.
A to jest niezgodne z regulaminem.
Są aukcje ,gdzie się kończy za 5 dni i cena z 20 zł jest podbita do 80
REFURBISHED Żelazko Generator Pary PHILIPS Gc7230 (728427682) - Aukcje internetowe Allegro
Do tego podbijają ceny chyba automatycznie,bo nie wchodzą podbicia wg godziny i kwoty.Zobacz 2 razy jest po 80 zł z ponad godzinną różnicą. :szok::szok::szok:
Przecież jak licytujesz to Ci krzyczy allegro jaka jest minimalna a tu wychodzi na to,że niekoniecznie tak jest.:no:
Już sama nie wiem o co z tym chodzi.
As z tego co wiem to jak takie sytuacje są to sprzedający cenę podbija z innego konta żeby za więcej poszła. Ale to wiadomo różnie bywa :eek:

Wiecie co muszę się pochwalić. Dzisiaj mija 10 lat jak jesteśmy razem:tak::tak::tak:. I normalnie jestem w szoku jak to szybko minęło:szok:
No to szczęścia życzę i następnych latek razem

A ja wpadłam tylko na chwilę. Kubek śpi a ja się męczę ze spaghetti, wybieram cebulę z niego bo nie lubię i już mam zimne :-( dzisiaj M dostał umowę o pracę. Siedział tam dwa miesiące na próbnym i miał 1400 brutto i teraz dali mu tyle samo :wściekła/y::wściekła/y: ani grosza więcej :wściekła/y::wściekła/y: szef mu powiedział że nie widzi u niego poprawy więc mu nie da więcej. Ale się wkurzyłam. Oby mojej mamy znajoma z wojskiem załatwiła robotę bo tak dalej się nie da. Ach co za ludzie :wściekła/y::wściekła/y: żeby chociaż te 200-300 zł więcej było to już co innego... Ach nie mam słów
A się rozglądam za telefonami dla nas w orange na kartę albo w mixie. Nie wiem co lepiej. Bo jak dzisiaj byłam to mi się jedna nokia spodobała ale tylko w mixie jest :-( już nie wiem. Co doradzicie?
Idę się męczyć dalej z makaronem, posiedzę przed tv może coś będzie żeby oko zawiesić :tak:
Spokojnej nocki życzę co dla nie których ;-);-);-) dobranoc :-D

Witam wszystkie Mamusie:)
Nie dam rady nadrobic tego co pisalyscie przez ostatnie dni:no: Wybaczcie:)
pisalam jakis czas temu ale i tak jestem nowa:):):)
Moj nazeczony pracuje, ja siedze z 11 miesieczna coreczka w domu. Mieszkamy w Angli ( tu tez rodzilam). Bardzo tesknimy za polska, ale niestety nie da rady wrocic:(
Wybieramy sie ze to za dwa tygodnie do domku- odpoczac od codziennosci,male wakacje:) ale jestem szczesliwa:-D
Co u Was?
pozdrawiam!

reklama
witam porannie
wczoraj spedzilismy bardzo mily wieczor z p:-p:-p:-p:-p
no i noc szybko zleciala.mala sie cos budzila i kilka razy mnie wolaa tak ok 4rano do 9,wiec niewsypana jestem.pewnie cos sie jej snilo
kawke juz wypilam,ale nadal w szlafroku.wczoraj wiekszosc sprzatania ogranelam ,tylko lazienka mi zostala i zmywanie:-)moze jakies pranie
p pojechal do moich rodzicow pomagac przy remoncie,no i narzeczony moejje siostry tez pzyjechal pomoc,za mieisac wesele a roboty sporo.dziewczyny ogladaja bajke:-)

Do góry