reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
czesc kobitki

witam na nocnym dyzurze.
obiadem u tesciwoej zaliczony nawet dosyc milo i spokojnie.@ niestety mnie koszmarnie meczy ,dawno tak zle nie bylo,dobrze ze dzis niedziela bo jakbym tak jutro miala to nie wie co by bylo.

rano padalo pozniej sie ok.17rozpogodzilao i jak ogladalam pogode o do konca tygodnia znow ma byc ladnie i upalnie:-):-):-):-)
Weronika drugi dzen bez wpadki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
rano latala bez majtek po domu wiec siadala na nocnik kiedy bylo potrzeba,u tesciow ja sadzalam na nocnik i robila wiec wszytsko ladnie i sucho:-):-):-):-):-)
gratuluje Werce super jeszcze chwilka i pampersy pojda calkiem w odstawke
Dziękuję za kondolencje...

Zuzka o 19 jzjadła pare łyżeczek kaszki i zwymiotowała. Wogóle od 17 taka marudna była miała napady płaczu a za chweile się smiała. Goraczki nie ma. o 21 podałam jej rzadszą kaszke i zjadła, dałam jej nurofen na noc i się uspokoiła Teraz śpi spokojnie juz godzinę. Nie wiem czy to przez zęby bo wychodzą jej dolne trójki, ale nigdy tak nie przechodziła ząbkowania:no:
moze czuje ze jestes smutna i sama nie berdzo wie o co chodzi:confused:
Hello babencje
WROCILAM:tak::tak::tak::tak:
Było zajebiscie ale jestem mega zmeczona i glodna wiec zmykam;-)
Postaram sie byc jutro:-):tak:
wazne ze bylo zajebiscie
Witam z rana- ja juz po śniadanku- ide zaraz wstawic pranie co by mi sie wszystko chciało od rana- M mnie jeszcze do łózka woła- ale ja jak sie poloze drugi az to juz nie wstane i bede mila dzien w d....;-)
cekamy na relacje:-)
ja to bym do zolka wskoczyla:-D
Witam w ten poniedziałkowy słoneczny dzien na chwilke posiedze z wami jak któras bedzie :tak::tak:ide dzisaj do fryzjera wkoncu trzeba jakos wygladac no nie jeszcze musze głowe umyc i kawy sie napic
czekamna fotke
Cześć
Melduję, że jednak żyję. Nieciekawie jest co prawda, ale lepiej. Mała przestała gorączkować, katar i kaszel żyć jej nie dają, ale walczy dzielnie i wygląda 100x lepiej niż mama. Ja nadal poza zwykłą grypą mam okropne bóle głowy i mrugać znaczy ból.
Generanie nie mam co opowiadać, cały czas siedzimy w domu, nawet na zakupy nie wychodzimy, absolutnie nic ciekawego się nie dzieje.
Jedno co miłe z poprzednich kil dni, to Wiki ni mówi na nas juz mama i tata, tylko mamuś i tatuś-rozmiękcza, no i nie używamy już w dzień pampków.

Malinka, gdybys miała ochote streścić mi ostatni tydzień-nie dam rady nadrobić, obiecuje od dziś przesiadywać z Wami regularnie, ale nie jest jeszcze dobrze, więc to jeszcze nie to...
super zdolna coreczka:tak: zdrowiejcie
Witam przy kawce

Nie peniaj ja też bez urlopu:no:

Współczuję, trzymaj się

Ja też chcę zrobiale balejarz

Pozaznaczałam tyle a tak mało mi się pokazało:crazy:. I oczywiście nie pamiętam.

Zapomniałam wam napisać że we środę rozwalił mi się klapek i w czwartek zawiozłam do reklamacji i już w piątek dzwoniła pani że mam przyjechać po nowe:-). Ale i tak jak zawiozłam do reklamacji to kupiłam drugie, bo nie miałam żadnych a myslałam ze to troche potrwa. W czoraj bylismy oczywiscie na rybkach, zabrałam ze soba kumpele
hmmm tez bym powedkowala
Witam poniedziałkowo .
Dopiero godzinkę temu się obudziłam,a w zasadzie to telefon mnie obudził.:-D:-D:-D
Mąż na 11 do pracy zaspał :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
O 12 mam dzis wizytę u naszego Burmistrza Miasta.
Trzymajcie kciuki ,żeby zgodził się na tę klasę integracyjną w naszej szkole,bo się mocno wykręca.:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i tu jest tak samo.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Idę z Nim pogadać.Postawię go pod ścianą :angry::angry::-D:-D
Wczoraj dyrektorka szkoły do mnie dzwoniła i powiedziała jak to rozwiązać.
1.To nasz rejon,więc w zasadzie łaski nie robi,bo szkoła spełnia wszystkie warunki.
2.W innej szkole nie ma miejsc i tam też muszą robić kolejną klasę integracyjną czyli koszty takie same.
3.W tej szkole były już dzieci z takimi problemami i kadra sobie bez problemu poradziła,więc mają duże doświadczenie.
4.Jak się nie zgodzi to mamy wystąpić o indywidualne nauczanie dzieci w naszych domach a to oczywiście też podniesie koszty (mam nadzieję,że ten argument go przekona).
Ech ta biurokracja.....:angry::angry::angry:
Zajrzę wieczorkiem.
Miłego dnia.:-)
trzymam kciukasy
właśnie m zadzwonił z "druzgoczącą" wiadomościa:baffled::baffled::baffled::baffled: naprawa laptopa potrwa co najmniej 3 tygodnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:padła płyta główna, ale się wkurzyłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mogę do Was zajrzeć tylko w godzinach pracy a wtedy nikogo praktycznie nie ma:-:)-:)-:)-( nie zapominajcie o mnie:-(
nie zapomnimy :)

no to teraz sie witam

My pobudka o 8:30 ciezkie mialam wstawanie nie chcfialam sie podniesc:baffled:
Ale zjadlysmy sniadanko i poszlam do kolezanki pozyczy wozek bo ja swojego nie wzielam
Nastepnie udalysmy sie w strone miasta
Musialam isc po wnioski na dowod i prawko bo po slubie trzeba je wymienic

Wrocilysmy o 15:30
Gotuje zupke dla lali a ona mi tu przeszkadza:rofl2:
Jutro jade do Rybnika z bratem po akt urodzenia bo potrzebny:sorry2:
na szczescie autkiem bedzie szybko

Wiki jasniutkie wloski lubie takie:tak:
Medeuska fajny wozek:rofl2:
AS fajnie ze rozmowa sie udala:rofl2:

Czesc dziewcyzny! Ja z mam z irlandii do Was zawitalam.Moj maly ma 3tygodnie i cierpi z powodu kolek.Karmie piersia. Chcialam Was zapytac czy macie jakies sposoby na koli? Suszarka, noszenie, masowanie brzuszka i kropelki-nic nie pomaga.Moze powinnam cos jesc by Mu ulzyc?

no wózek wózek, bo chciałyście linka:-p:-p

Acha a bo ja nie widziałam poscieli a wóżek fajny
a pościel juz kiedys pokazywałam:-p:-p:-p:-p napisłam tylko ze w koncu dostałam:-p:-p

Czesc dziewcyzny! Ja z mam z irlandii do Was zawitalam.Moj maly ma 3tygodnie i cierpi z powodu kolek.Karmie piersia. Chcialam Was zapytac czy macie jakies sposoby na koli? Suszarka, noszenie, masowanie brzuszka i kropelki-nic nie pomaga.Moze powinnam cos jesc by Mu ulzyc?
Witaj ja nie pomoge może dziewczyny ja nie miałam problemu z kolkami

Niestety nie pomoge bo moja Laura nie miala kolek
A uzywalas Sab Simplex:confused:sa poduszeczki z pestakmi ktore sie podgrzewa i kladzie dzidzi na brzuszek

Witaj:-)
Ja niestety nie pomoge bo moje dzieci nie mialy kolek
prosze a to moje foto tylko sie nie smiac
Sliczne wloski:tak::tak::tak:Ja lubie takie kolorki:-):tak:

Moja siora ma taki wozek:tak:Jako gleboki jest fajny ale spacerowka do dupy i dlatego kupila inna spacerowke:no:Siedzisko jest takjie ze dzieco w sumie nie moze w nim normalnie spac bo nie idzie rozłozyc go na prosto:no:To jest takei ze tylko je przechylasz całe a nie samo oparcie

Bylam z mlodymi na placu zabaw i na malych zakupkach:tak::tak::tak:Teraz jest baja na 1 i za chwile przyjedzie szwagier

Dodałam fotki na nk a tu juz mi sie nie chce:-p

reklama

jeśli chodzi o wózek to fajny-gondola:tak::tak::tak: ale spacerówka mi nie odpowioada.bo dziecko nie może się wniej połozyć do spania na prosto tylko jakby siedziało-nie przekonuje mnie ta spacerówka.:no::no::no::no:

prosze a to moje foto tylko sie nie smiac

ale Ci już włosy urosły :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: fajny kolorek,taki jaśniutki :tak::tak::tak:

witam.my jako takich problemów z kolkami nie mielismy ale czasem bolał brzuszek to dawałam jej pić herbatkę z koperku i kropelki.ale skoro wam kropelki nie pomagaja to nie wiem,przykro mi.

Do góry