wiktoria12
Mama i żona :)
prosze a to moje foto tylko sie nie smiac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratuluje Werce super jeszcze chwilka i pampersy pojda calkiem w odstawkeczesc kobitki
witam na nocnym dyzurze.
obiadem u tesciwoej zaliczony nawet dosyc milo i spokojnie.@ niestety mnie koszmarnie meczy ,dawno tak zle nie bylo,dobrze ze dzis niedziela bo jakbym tak jutro miala to nie wie co by bylo.
rano padalo pozniej sie ok.17rozpogodzilao i jak ogladalam pogode o do konca tygodnia znow ma byc ladnie i upalnie:-):-):-):-)
Weronika drugi dzen bez wpadki
rano latala bez majtek po domu wiec siadala na nocnik kiedy bylo potrzeba,u tesciow ja sadzalam na nocnik i robila wiec wszytsko ladnie i sucho:-):-):-):-):-)
moze czuje ze jestes smutna i sama nie berdzo wie o co chodziDziękuję za kondolencje...
Zuzka o 19 jzjadła pare łyżeczek kaszki i zwymiotowała. Wogóle od 17 taka marudna była miała napady płaczu a za chweile się smiała. Goraczki nie ma. o 21 podałam jej rzadszą kaszke i zjadła, dałam jej nurofen na noc i się uspokoiła Teraz śpi spokojnie juz godzinę. Nie wiem czy to przez zęby bo wychodzą jej dolne trójki, ale nigdy tak nie przechodziła ząbkowania
wazne ze bylo zajebiscieHello babencje
WROCILAM
Było zajebiscie ale jestem mega zmeczona i glodna wiec zmykam;-)
Postaram sie byc jutro:-)
ja to bym do zolka wskoczylaWitam z rana- ja juz po śniadanku- ide zaraz wstawic pranie co by mi sie wszystko chciało od rana- M mnie jeszcze do łózka woła- ale ja jak sie poloze drugi az to juz nie wstane i bede mila dzien w d....;-)
cekamy na relacje:-)
czekamna fotkeWitam w ten poniedziałkowy słoneczny dzien na chwilke posiedze z wami jak któras bedzie ide dzisaj do fryzjera wkoncu trzeba jakos wygladac no nie jeszcze musze głowe umyc i kawy sie napic
super zdolna coreczka zdrowiejcieCześć
Melduję, że jednak żyję. Nieciekawie jest co prawda, ale lepiej. Mała przestała gorączkować, katar i kaszel żyć jej nie dają, ale walczy dzielnie i wygląda 100x lepiej niż mama. Ja nadal poza zwykłą grypą mam okropne bóle głowy i mrugać znaczy ból.
Generanie nie mam co opowiadać, cały czas siedzimy w domu, nawet na zakupy nie wychodzimy, absolutnie nic ciekawego się nie dzieje.
Jedno co miłe z poprzednich kil dni, to Wiki ni mówi na nas juz mama i tata, tylko mamuś i tatuś-rozmiękcza, no i nie używamy już w dzień pampków.
Malinka, gdybys miała ochote streścić mi ostatni tydzień-nie dam rady nadrobić, obiecuje od dziś przesiadywać z Wami regularnie, ale nie jest jeszcze dobrze, więc to jeszcze nie to...
hmmm tez bym powedkowalaWitam przy kawce
Nie peniaj ja też bez urlopu
Współczuję, trzymaj się
Ja też chcę zrobiale balejarz
Pozaznaczałam tyle a tak mało mi się pokazało. I oczywiście nie pamiętam.
Zapomniałam wam napisać że we środę rozwalił mi się klapek i w czwartek zawiozłam do reklamacji i już w piątek dzwoniła pani że mam przyjechać po nowe:-). Ale i tak jak zawiozłam do reklamacji to kupiłam drugie, bo nie miałam żadnych a myslałam ze to troche potrwa. W czoraj bylismy oczywiscie na rybkach, zabrałam ze soba kumpele
trzymam kciukasyWitam poniedziałkowo .
Dopiero godzinkę temu się obudziłam,a w zasadzie to telefon mnie obudził.
Mąż na 11 do pracy zaspał
O 12 mam dzis wizytę u naszego Burmistrza Miasta.
Trzymajcie kciuki ,żeby zgodził się na tę klasę integracyjną w naszej szkole,bo się mocno wykręca.Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze i tu jest tak samo.
Idę z Nim pogadać.Postawię go pod ścianą
Wczoraj dyrektorka szkoły do mnie dzwoniła i powiedziała jak to rozwiązać.
1.To nasz rejon,więc w zasadzie łaski nie robi,bo szkoła spełnia wszystkie warunki.
2.W innej szkole nie ma miejsc i tam też muszą robić kolejną klasę integracyjną czyli koszty takie same.
3.W tej szkole były już dzieci z takimi problemami i kadra sobie bez problemu poradziła,więc mają duże doświadczenie.
4.Jak się nie zgodzi to mamy wystąpić o indywidualne nauczanie dzieci w naszych domach a to oczywiście też podniesie koszty (mam nadzieję,że ten argument go przekona).
Ech ta biurokracja.....
Zajrzę wieczorkiem.
Miłego dnia.:-)
nie zapomnimywłaśnie m zadzwonił z "druzgoczącą" wiadomościa naprawa laptopa potrwa co najmniej 3 tygodniepadła płyta główna, ale się wkurzyłam mogę do Was zajrzeć tylko w godzinach pracy a wtedy nikogo praktycznie nie ma:----( nie zapominajcie o mnie:-(
no wózek wózek, bo chciałyście linkaAle to jest wózek
no wózek wózek, bo chciałyście linka
Acha a bo ja nie widziałam poscieli a wóżek fajny
a pościel juz kiedys pokazywałam napisłam tylko ze w koncu dostałam
Witaj ja nie pomoge może dziewczyny ja nie miałam problemu z kolkamiCzesc dziewcyzny! Ja z mam z irlandii do Was zawitalam.Moj maly ma 3tygodnie i cierpi z powodu kolek.Karmie piersia. Chcialam Was zapytac czy macie jakies sposoby na koli? Suszarka, noszenie, masowanie brzuszka i kropelki-nic nie pomaga.Moze powinnam cos jesc by Mu ulzyc?
Czesc dziewcyzny! Ja z mam z irlandii do Was zawitalam.Moj maly ma 3tygodnie i cierpi z powodu kolek.Karmie piersia. Chcialam Was zapytac czy macie jakies sposoby na koli? Suszarka, noszenie, masowanie brzuszka i kropelki-nic nie pomaga.Moze powinnam cos jesc by Mu ulzyc?
Witaj:-)Czesc dziewcyzny! Ja z mam z irlandii do Was zawitalam.Moj maly ma 3tygodnie i cierpi z powodu kolek.Karmie piersia. Chcialam Was zapytac czy macie jakies sposoby na koli? Suszarka, noszenie, masowanie brzuszka i kropelki-nic nie pomaga.Moze powinnam cos jesc by Mu ulzyc?
Sliczne wloskiJa lubie takie kolorki:-)prosze a to moje foto tylko sie nie smiac
Moja siora ma taki wozekJako gleboki jest fajny ale spacerowka do dupy i dlatego kupila inna spacerowkeSiedzisko jest takjie ze dzieco w sumie nie moze w nim normalnie spac bo nie idzie rozłozyc go na prostoTo jest takei ze tylko je przechylasz całe a nie samo oparciedostałam pościel:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
CONECO V3 PIERRE CARDIN SZARY - BCM - KOMPLET (712962998) - Aukcje internetowe Allegro
dostałam pościel:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
CONECO V3 PIERRE CARDIN SZARY - BCM - KOMPLET (712962998) - Aukcje internetowe Allegro
prosze a to moje foto tylko sie nie smiac
witam.my jako takich problemów z kolkami nie mielismy ale czasem bolał brzuszek to dawałam jej pić herbatkę z koperku i kropelki.ale skoro wam kropelki nie pomagaja to nie wiem,przykro mi.Czesc dziewcyzny! Ja z mam z irlandii do Was zawitalam.Moj maly ma 3tygodnie i cierpi z powodu kolek.Karmie piersia. Chcialam Was zapytac czy macie jakies sposoby na koli? Suszarka, noszenie, masowanie brzuszka i kropelki-nic nie pomaga.Moze powinnam cos jesc by Mu ulzyc?