reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja zmykam dziewczyny:tak:
Przeczytałam dziewczynkom jedan bajke ale domagaja sie drugiej:szok:Mam nadzieje ze Je jakos udobrucham i nie bede musial juz czytac bo gardło mi siada:no:

Dobranoc:-)
oj to niedobrze,ale juz pozno!
wrzucilam pare fotek;)

Anabuba weszłam tam ale nie mam pojęcia co dalej robic

odezwij sie do mnie na gg bo nie mam Twojego numery to Ci wytlumacze;)

reklama
dobra dziewzynki zmykam bo moje kochanie na sex mnie woła no wreszcie do rzeczy chłop gada:-D:-D:-Dpapatki do jutra
76.gif

A tak w ogóle to witam i zaraz zmykam.
Nie wiem czy jutro starczy mi czasu, żeby zajrzeć, więc dziś krótka relacja z weekendu. :tak:
W piątek byłam na tym komisariacie. Pan sierżant się okazał na tyle łaskawy, że obniżył mandat do 100zł :-) No ale moje pierwsze 4 pkt na koncie mam :zawstydzona/y:
Gapił się długo na moje niewymienione prawko, oglądał ze wszystkich stron, ale nic nie powiedział :-D
Sobota w pracy :zawstydzona/y:
Dziś od rana też w pracy :zawstydzona/y:
Po południu posprzątałam całe mieszkanko, żeby jutro mieć czas tylko dla Piotrusia. :laugh2:
A wieczorem przyjechali m z Piotrusiem. :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
No i to byłoby na tyle! :-)
Wybaczcie, że wam nie odpiszę, ale podczytywałam was wcześniej i nie pozaznaczałam sobie nic, a teraz to już mi wszystko z głowy wyparowało :zawstydzona/y:
Zmykam do łóżeczka!
Dobrej nocy! :tak::tak::tak::tak:

A tak w ogóle to witam i zaraz zmykam.
Nie wiem czy jutro starczy mi czasu, żeby zajrzeć, więc dziś krótka relacja z weekendu. :tak:
W piątek byłam na tym komisariacie. Pan sierżant się okazał na tyle łaskawy, że obniżył mandat do 100zł :-) No ale moje pierwsze 4 pkt na koncie mam :zawstydzona/y:
Gapił się długo na moje niewymienione prawko, oglądał ze wszystkich stron, ale nic nie powiedział :-D
Sobota w pracy :zawstydzona/y:
Dziś od rana też w pracy :zawstydzona/y:
Po południu posprzątałam całe mieszkanko, żeby jutro mieć czas tylko dla Piotrusia. :laugh2:
A wieczorem przyjechali m z Piotrusiem. :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
No i to byłoby na tyle! :-)
Wybaczcie, że wam nie odpiszę, ale podczytywałam was wcześniej i nie pozaznaczałam sobie nic, a teraz to już mi wszystko z głowy wyparowało :zawstydzona/y:
Zmykam do łóżeczka!
Dobrej nocy! :tak::tak::tak::tak:

Myszunia-wybaczamy!
tyle wrazen to nie dziwne ze nie masz glowy
naciesz sie synkiem:-D

och też bym się wzruszyła :) coś pieknego!!!!!!!!!!!!!
Brawo i gratulujemy ząbka :))))))))))))))

reklama
Cześć,po raz pierwszy jestem pierwsza z rana:tak::-DWstałam dziś o 5 ,boKlaudia na 6.15 zbiórkę miała pod szkołą ,bo jadą na wycieczkę z okazji dnia dziecka do Choszczna na caaaalutki dzień:tak:
tajk na osłode

Modlitwa wieczorna kobiety: Ojcze nasz, który
jesteś w niebie Mam taką prośbę wielką dziś do
Ciebie Daj mi faceta i ma być bogaty Ma mieć
Ferrari - za cash nie na raty Duze mieszkanie, a
najlepiej willę Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko
przez w chwilę Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę
Śniadanie mi robić - nie tylko w sobotę Oglądać
romansy, biżuterię kupić W życiu mym nie będzie
mógł się nigdy upić Nie chce nigdy widzieć jego
własnej matki Ja wydaję kasę - on płaci podatki On
nie ma kolegów - ja mam koleżanki Kont ma mieć on
wiele - okoliczne banki Złotych kart bez liku,
czeków co nie miara Jak mi to załatwisz - wzrośnie
moja wiara
Wspaniała modlitwa ,ale o kilka ładnych punktów muszę sie gorliwiej pomodlić:-D

Dla wszystkich dziewczyn które myslały że jestem w ciąży.
Uwaga Uawga nie jestem huraaaaaaaaaa:-D:-D:happy:
Cieszę sie z tobą:tak:myśle ,że spokojnie się wyrobisz do przyjazdu m:-D

a:-p

Ale mam dziś znowu dobry humorek :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Wyspałam się,wreszcie :-D:-D:-D:-D:-D:-D za często to nie mam okazji :tak::tak::tak:spalismy prawie do 10.00.

Jestem juz po śniadanku,prawie ubrana :-D:-D:-D:-D:-D i zaraz jedziemy do teściów na obiadek,przyjedziemy pewnie wieczorkiem.Ale sie już steskniłam za Oliwką :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
ale odpoczęłąm przez tą krótka chwilę co jej nie ma,nabrałam sił witalnych :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dobra wpadłam sie tylko przywitać ,lecę.bo zaraz wychodzimy.

Pa pa miłej niedzieli wszystkim zyczę :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Widzisz jak to pięknie jest "sprzedac" czasami swoje dzieciątko dziadkom??:-D

Dziewczyny przeglądałam dziś neta i natknęłam się na artykuł,który kiedyś dotyczył bezpośrednio naszej rodziny.
To było 1985 roku
.Mój brat miał takiego bąblowca.
Robaki u dzieci - Bąblowiec - Urwis.pl
A to inna historia z 2008 roku
Zamiast guza mózgu znaleźli robaka - Na luzie - Dziennik.pl
Znaleziono w Mózgu Robaka
Boże co się teraz dzieje?
KIedyś to było kilka przypadków w świecie a teraz podobno coraz więcej tego wszelkiego badziewia.:szok::szok::szok::szok::szok:
Okropności,ale kiedyś to ludzie umierali i iewiedzieli na co.Dzisiaj robią badania,nie sądzęzeby więcej było ,po prostu częściej sie wykrywa przyczynę,a robal paskudny:szok:

M odsunał mlodego łozko a za łozkiem znalazł pelno papierkow po słodyczach:szok::szok::szok:Dominik wszystkie słodycze mial u siebie ale sadzilam ze leza caly czas w szafie,no ale jak widac mylilam sie i to bardzo:no:

:szok::szok::szok:
Dowikla w koncu to twój synek ,dowód le[szy niż badania genetyczne:-D:-D:-D:-D:-DCoś czytałam ,ze do pracy się wybierasz za złotóweczki ,pewnie dobrze jest sie oderwać od domu na trochę i wyjść do ludzi ,a jak się jescze za to kaskę przyniesie :tak:ha ,ja 10 zgarnę moją pierwszą wypłatę:-D

dowikluś ty do pracy do mięsnego tak???????to pensję w śniadankach odbierasz:-p:-p:-p:rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::laugh2:
:-D:-D:-D
gratki za pierwszy ząbek dla Antośka:-D
jJa wczoraj 11 godzin byłam w pracy jak wyjechałam o 7.30 tak wróciłam do domu o 19.30 masakra ,ale powiem wam ,ze czas mi tam tak szybko leci ,że nie czuję ,az tak tych godzin,w tym tygodniu powoli zaczynam na miejscu praować ,bo tutaj otwiera szef swój sklep firmowy i kawiarnię ,przynajmniejdojazdy odpadną:-D

Do góry