reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Witaj Ewa
wiktoria12
A co to nikogo nie ma
wiktoria12
A ja szukam tej bielizny ale jakoś mi to nie idzie a ja oglądam na TVP1
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
witam panie .melduje ze jestem mocno %%%%%%%
ale w koncu było co oblewac,.nie poszłam spac bo kreci mi strasznie w głowie:-):-):-):-):-)
bylo wesolo,milo i %%%%%%%%%%
jak obiecalam tak zrobilam i jeszcze mojego wymecztlam:-):-):-):-):-):-)
ale w koncu było co oblewac,.nie poszłam spac bo kreci mi strasznie w głowie:-):-):-):-):-)
bylo wesolo,milo i %%%%%%%%%%
jak obiecalam tak zrobilam i jeszcze mojego wymecztlam:-):-):-):-):-):-)
Troszkę nadrobiłam.
Nieraz zostanie trochę a nieraz nie.
U mnie jednak dochodzą zakupy dla zwierząt.
Karma dla psów i mięso dla Nila to 350-400 zł miesięcznie
Warzywa ,owoce i mesz dla konia to też ok 400-500 zł na miesiąc
do tego karma dla królika,żwirek,karma dla żółwia,ryb i kur to jakieś 100 zł czyli równy 1000 mój kochany zwierzyniec
do tego zakupy w hipermakecie raz na tydzień to 500-600 zł czyli
artykuły spożywcze,dietetyczne dla Kubusia ,chemiczne i kosmetyki
i ja dostaję tygodniówkę od Darka 300 zł na codzienne zakupy czyli
pieczywo,mięso,warzywa i owoce.
Czasami mi coś zostanie a czasami nie.Różnie bywa.:-(
Oto i nasz cały bilans miesięcznych wydatków podstawowych.
U nas średnio jest 1000 na tydzień ,bo na cały miesiąc mamy na wydatki 4000.1000zl tygodniowo????? ja 300 na 2 tyg o wiecej nie mam i zawsze zalamana w auchanie przzy kasie jak ja bym chcaiala tyle miec do wydania
Nieraz zostanie trochę a nieraz nie.
U mnie jednak dochodzą zakupy dla zwierząt.
Karma dla psów i mięso dla Nila to 350-400 zł miesięcznie
Warzywa ,owoce i mesz dla konia to też ok 400-500 zł na miesiąc
do tego karma dla królika,żwirek,karma dla żółwia,ryb i kur to jakieś 100 zł czyli równy 1000 mój kochany zwierzyniec
do tego zakupy w hipermakecie raz na tydzień to 500-600 zł czyli
artykuły spożywcze,dietetyczne dla Kubusia ,chemiczne i kosmetyki
i ja dostaję tygodniówkę od Darka 300 zł na codzienne zakupy czyli
pieczywo,mięso,warzywa i owoce.
Czasami mi coś zostanie a czasami nie.Różnie bywa.:-(
Oto i nasz cały bilans miesięcznych wydatków podstawowych.
superKawa mi się skończyła :-(
Uciekam porobić coś, bo jak książę wstanie to nie da rady!
Ach, nie pisałam wam jeszcze, że wczoraj zarezerwowaliśmy drugi hotel: Booking.com: Hôtel Balladins Chateaudun Superior, Donnemain St Mames, France - 49 Guest reviews. Book your hotel now!
To jest w Chateaudun - mała miejscowość 120 km od Paryża, ale za to duuuużo taniej :-)
ale jazda ,nie zazdroszczęMy dzisiaj zaspaliśmy do przedszkola i to tak porządnie
Wczoraj wieczorem miałam taka jazdę z Nadją, że myślałam, że już nigdy nie uśnie.
Lulałam ją ponad godzinę. Rąk juz nie czułam. Po każdym odłożeniu do łóżeczka ona w ryk. W końcu obudziłą mi Borysa. Nie miałam już siły, ani pomysłu jak ich oboje ululać, więc zamknęłam drzwi od ich pokoju i wyszłam do kuchni. Po 3 minutach wrzasków dzieci spały
Potem znowu Benjamin budził mi się co 10-15 minut i płakał. Nie wiem czy bolało go gardło, czy dlatego, że miał zapchany nosNie mogłam sie z nim dogadać, jak się przebudzał to tylko płakał i nic nie chciał powiedzieć.
Wzięłam go do siebie do łóżka i po kilku przebudzeniach zasnął na dobre.
Po tych przeżyciach maluchy spały do 9.00 a Benjamin do 9.30
Pierwszy raz od ich urodzenia spały tak długo.
Do przedszkola dotarliśmy dopiero po 10.
Teraz nie wiem o której kłaść maluchy na drzemkę
oj wódka pijana powinna byću nas też pogoda w kratkę raz słońce raz chmury i wiatr okropny
a mój pietruszka przegrał dzisiaj zakład bo owiedział że antek na 6 m-cy będzie siedział a nie siedzi i tym sposobem mam dobre wino
bardzo ładnie sprzątaDziękuje a patrzcie jaki mi porządek robi
fajnie moje też tak robiłypatrysia jak słodko ci sprzątajak bym moją julke widziała sprzed 3 latta otwierała szafki na rościerz i w te pędy wywalała wszystko na podłoge a jak mnie widziała to uwijała się 3 razy szybciej i piszczała z radości jak gnałam do niej z okrzykiem nie wolno a potem jak była deko starsza to wywalała z szafek i powtarzała nu nu nuuuu nie wolno aty aty i wywalała w najlepsze a jak podchodziłam do niej z pytaniem i co zrobiłaś to mówiła mama nu nu nuuuu ni wolno bojam się
ja bym podała soczek dla dzieci rozrobiony pół na pół z wodą na początekmoja zapiekanka ziemniaczana już gotowa robie ją 2 raz i mam nadzieję że będzie tak dobra jak za pierwszym razem
dziewczyny mam pytanie od kiedy można dawać dzieciom do picia coś więcej jak te herbatki hipp czy bobowita czy też impres bo mój antek pije na potęge i taka duża puszka to na tydzień góra 10 dni a tanie to one nie są niestety czasami kupuje mu soczki hipp czy bobo-frut ale zastanawiam się czy może pić wode z sokiem np herbapolu malinowym czy z sokiem z malin który robi mama pietruszki????
wiktoria antoni za herbatkę da się pociąć a wode toleruje tylko nocą bo w dzień pluje nią na kilometr natomiast julia najbardziej lubi wode.....no ale ona chce być modelką to do wody i sałaty musi się od małego przyzwyczajać
dziewczyny pomóżcie.
""NO I MAMY ZDJĘCIA_CEGIEŁKI, KTÓRE MOŻNA LICYTOWAĆ DLA ZOSI:
Aukcja dla Zosi Nowak PROSZĘ, POMÓŻ MI ŻYĆ (635432192) - Aukcje internetowe Allegro
Pieniążki idą bezpośrednio na konto fundacji.
Rozsyłajcie ten link, gdzie się da! Oby jak najwięcej osób zechciało zalicytować::
Pieniążki idą bezpośrednio na konto fundacji.
Rozsyłajcie ten link, gdzie się da! Oby jak najwięcej osób zechciało zalicytować::
www.zosianowak.grisha.pl
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
a oblewaj oblewaj jest co
nadrobilam tu,jeszcze ocs kumam.
fakt,ze niektore momenty pamietam jak przez mgle ale bylo fajnie,weoslo-normalnie chwilami az plakalam ze smiechu i ogoleni bylo milo)))
byli moi rodzice i sasiedzi))
i sie upilam jak nic
widac ze nalog to nalogja tez jeszcze musze pranie wstawic ale wieczorem zeby miec wilgotne powietrze na noc
uuuu jak bedziesz dobrze oblewala to nie ma szans na BB
u nas tez takU nas rocznice sa zawsze w niedziele po tydzien po komuniach
ja tez sie dolaczam do zyczenupsno to jeszcze raz wszystkiego naj z OKAZJI IMIENIN
agentmój adam dzisiaj po powrocie ze szkoły grzeczny jak aniołek lekcje odrobił posprzątał ....myślę no nic zamienili mi dziecko grzecznie bawi się z julka po obiedzie pozmywał.......ja w szoku potem patrzę na grafik kurna dzisia 13 ADAM MA WYWIADÓWKĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no nic raz jestem chora dwa już za późno zadzwoniłam do nauczycielki pełna obaw no bo jak mi nie mówił adam i taki grzeczny to pewnie w szkole a pani mnie uspokoiła w szkole ok no matma mogłaby być lepiej bo jakaś 3 się tam zaplątała i 2 też no ale ogólne wrażenia ok:-)to pytam adama co on taki grzeczny a on spojrzał na zegarek upewnił się że 16.30 mineła że na wywiadówe nie zdąże to mówi a tak mama dzisiaj wywiadówkano tak z przejęcia nawet nie słyszał jak dzwoniłam do nauczycielki
co do niepsodzianekrano Weroike posadzilam na nocnik,i poszlam do lazienki.ona sciagela spiochy i przyszla pod lazienke.wychodze i widze ze ma niewyrazna mina-wiec ja lapei ichce sadzac na ncnik.podnosze do gory a tam kupa na terakocieOliwka mnie dzis zameczy normalnie,każe mi budowac wieżę,budujemy razem i potem ja burzy.a niech tylko zobaczy że zerklam na kompa to krzyk :mamo mamo budujemy normalnie masakra.
a dziś to mnie wkurzyło moje dziecko.zrobiła mi dziś 2 razy kupę do majtek.zawsze wołałą a dzis nie wiem co się stało?zapomniało jej sie czy co.zrobiła tą kupę i sie drze w niebogłosy że ma kupę
mam nadzieję ze jutro juz będzie normalnie i nie będzie mi takich niespodzianek robić
a teraz biega i skacze po łóżku i się smieje do rozpuku ileż ona ma energii
zaraz będzi bajka to będzie chwila spokoju a potem kąpanie:-)
ale jesczez ja posadzilam i cos tam zrobila.dobrze ze nie na dywanie:-):-):-):-):-)
hwhehehehehhechyba pora się kłaść bo głupoty piszędzisiaj w pracy koleżanka mnie zapytała o m a ja nie mogłam sobie przypomnieć czy rano go dzisiaj widziałam przed wyjściem czy nie oj nie jest ze mną dobrze
to pewnie dlatego dzisiaj mnie oszukali w Avoniemuszę tam jeszcze raz pojechać z fakturą bo mnie oskubali na całe 18,6 zł
trezga byl u mnie zamawiac:-):-):-):-):-):-)
moj P podszedl spac aja trzewziwje:-):-):-)
reklama
dziewczyny ,Wy jak zwykle żadnych ograniczeń w pisaniu nie macie.
Zanim ja nadrobię,to Was już nie będzie.
LITOŚCI !!!!
Ja codziennie rano sumiennie prasuję po godzince do dwóch i jakoś powoli zaczyna ubywać.
HAHAHA ,ale ktoś tu ma radochę
Ja w sumie też.
A widok teścia na trawnika z kochanką w formie zmrożonej butelki---ech bezcenne...
A z córy musisz być dumna,niech się uczy nawet śpiewania.
Kurcze,ale żeście napisały WYMIĘKAM
Zanim ja nadrobię,to Was już nie będzie.
LITOŚCI !!!!
to Cię troszkę wyrolowałaJa mam obiadek gotowy Laura spi z B na sofie
Pewnie sie beda budzic bo juiz z godzinke drzemia
Ja posprzatalam i zrobilam zakupy.Laura nauczyla sie wykorzystywac to ze nie nosi pampersow i wola siku
Ja tu w trakcie zakupow a ona wola sisi no to ja odkladam wozek lece z nia pod krzaczki a ona ze nie nie mama pa pa Chyba w sklepie jej sie nie podobalo
mam to samo.A ja mam taki stos prasowania ze na sama mysl o tym az mnie odpychawiec nie mam pojecia kiedy sie za to wezme
Ja codziennie rano sumiennie prasuję po godzince do dwóch i jakoś powoli zaczyna ubywać.
dawaj anabuba zobaczymy jak jestes twarda ,a właściwie twojagłowa,ale było nie było dzisiaj możesz jak mało kto,jak As teściu na weselu
HAHAHA ,ale ktoś tu ma radochę
Ja w sumie też.
A widok teścia na trawnika z kochanką w formie zmrożonej butelki---ech bezcenne...
U nas zawsze rocznica jest tydzień po komunii.Klaudia jutro ma rocznicę komunii ,ale my żadnych spotkań z tego powodu nie robiliśmy,po prostu rano zakłada albę idzie do kościoła ,a po mszy normalnie do szkoły i jużbędzie klaudia jutro psalm w kościele śpiewała ,a że wokalnie po mamusi i tatusiu uzdolniona,trochę sie niepokoję
A z córy musisz być dumna,niech się uczy nawet śpiewania.
do lekarza i sprawdź toZmykam dziewczyny bo zaraz mi sie laptop wylaczy
A i dostałam dzisiaj @ no ale za wczesnie bo powinnam dostac 16
W sumie to nawet lepiej bo 16 robie dziewczynek urodzinki i Dominika imieniny no a 17 chcemy isc na caly dzien do zoo
Cos mi sie popiepszylo z tym cyklem i te @ przychodza sobie jak im sie podoba
Kurcze,ale żeście napisały WYMIĘKAM
Podziel się: