reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moja dwójka jest z 41 tygodnia ,Klaudia 6 dni po terminie Ksawek 2 dni po terminie
Laura 41 tc 4 dni po terminie cizaz zagrozona od poczatku do konca:-D Laura 4020g 55cm porod naturalny

Witam po południu :tak:

Mała jeszcze śpi :-) Na zakupy nie pojechałam bo myślałam, że mi M kasy nie zostawił, a on zostawił tylko ze winnym miejscu niż zwykle :baffled: No ale jeszcze wszystko przede mną :tak:

To ja chyba miałam najdłuższą ciążę :-D bo Helena przyszła na świat w 43 tygodniu... 3150 i 51 cm :blink:

Ja też może jakieś fotki wynajdę :sorry2:
:szok::szok::szok:
mama helenki w 43 tygodniu:szok::szok:jesteś rekordzistką:tak::tak::tak:to ciekawe w którym tygodniu urodzisz anitke:confused::-D:-D:-D
ja też muszę niestety iść na zakupy ale to jak piotr wróci z pracy on zostanie z ferajną a ja zrobie zakupy i złapie oddech:tak::tak::tak:
moja jula powaliła mnie na łopatki siedzi u mnie na kolanach i patrzy na mój nowy awantar patrzy patrzy w końcu pyta mama a kto to???? ja a jak myślisz???? jula z włosów do ciebie podobna......ja tak.....a z reszty????? a jula no z reszty to nie bardzo:-D:-Dno to ja ciągne a czemu????jula myśli myśli a w końcu.....a o co mamuś pytasz ale tak konkretnie????ja no o figure???a jula no figura fajna ty też taka będziesz bo się odchudzasz ....ja a a o jaką reszte ci chodziło że nie bardzo podobna?????na to moja jula no mama ty taka prawie goła to chodzisz wieczorem dla piotra jak myślisz że już śpimy no i masz czarną koszulke i te no...stringersy:-D:-D:szok::szok::-D:-D
no poprostu debesciara
Mało nie posikałam się ze śmiechu :-D:-D:-D

A apropo wspominek, to natrafiłam na fotke z porodówki, juz po znieczuleniu, bardzo poważnie to wygląda i ta plątanina kabli wokół mnie :szok: A mówią, że poród to naturalna sprawa :baffled:

Mam nadziję, że ta ciąża nie bedzie trwała 43 tyg bo zawrjuę :no:
nie 42tygodnie;-):-D
ogórkowa mi sie gotuje a na drugie mam rybkę z surówką z kiszonej kapusty :-) Oliwce najpierw dam drugie danie bo ją zawsze kole a dopiero później zupkę. wycwaniłam się bo z drugim daniem to zawsze marudzi a jak jest bardzo głodna to zawsze coś tam zje :-)

madra mamusia

czytam czytam i konca nie widze

Witam nowe mamusie

witajcie kochane gadułki
witamy widzimy ze tu jakas trojca nam siezebrala:-):-):-)

witam wieczorkiem:happy2:ide nadrabiać.........
malina-znalazlam Ci troche rzeczy ale mam spodnie dzinsowe chyba 4 pary,2 pary spodenek,3 koszulki chyab i pizame.bodziakow nie bylo bo tylko malutkie byly.chcialam Ci wyslac fotki ale mi opera sie znowu krzaczy i mi wywala.chyba ze na T wkleje a potem wywale,co?

a tak w ogole jaknby ktoras chcilaa niemowlaka ubrac czy noworodka raczej to u mnie w lumpku sa ekstra ciuszki angielskie za bardzo male pieniadze:-)

Ale nam się mamus mnoży, witam kolejna

Na czuja bardziej i co chwile bytam czy chce siku. Ale wczoraj sam anocnik przyniosla, żeby ja posadzic i siusiu zrobila.
dobrze Ci.moja ostatnio tylko jak jej sie kupe chcialo to jakso tak dziwnie walila w nocnik i mnie wolala.bo siku nie woal ani sisi ani inaczej.z reguly jak ja posazde to zrobi ale roznie.no i najgorzej ze jak do szkoly idziemy to dlugo nam sie schodzi.poczekam do wakacji chyba ze sama wczesniej zalapie

ale nikt nie pyta jak po urodzinach:-(
dzieki bylo ok.byli dziadkowie ,moj brat z zona,chrzetsny byl w dzien po nie mogl inaczej a chrzestna bedzie w sobote.i mam duuuuuuuuuuuuuuzo sprzatania.tzn juz pozmywalam ale podloga sie lepi tak moje panny rzadzily dzis.

no sie narobilo.mialam wczoraj do centrum z Paulina jechac i dostalam dzis telefon ze odwolane i po znajomosci nas wcisnely-na przyszly czwartek.czyli przy zlych wiatrach we wtorek i w czwartek jade do stolicy:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
Do góry