reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MELDUJE ZE JESTEM PRZEPRASZAM ZA TAK DLUGĄ NIEOBECNOSC_DOSTANE ROZGRZESZENIE?:-D

To żeśmy jezdzili wszedzie, to byli znajomi, rodzinka my u nich i przelecialo.... mam tyle sprzątania że:baffled:

I duuużo nadrabiania od 30.04:szok:

Więc lece czytac
Może z Garniera

:no::no::no: Z GERBERA :tak: Robione przez Irene Eris ale znaczek jest GERBER:tak:

Jak bedzie warto go kupić to daj znać. Dobre rady w dobrej cenie:tak:
To dopiero później Ci dam znac, bo póki co totylko fajnie sie rozsmarowuje, dlugo utrzymuje sie efekt nawilżonej skóry, bo jak weszłam na wieczór do wanny a rano ie posmarowalam, to czulam jak mma gładziutką skóre od niego. Zobaczymy jak bedzie działac na rozstępy:tak:

Ide dalej czytac:szok:

reklama
Witam:-)
My dzisiaj jakos niewyspane:no:Ale to pewnie przez to ze przyjechał tesc a On to nie umie byc cicho nawet z samego rana:no:
Dominik juz w przedszkolu a dziewczynki szaleja;-)
Pogoda sie spierniczyła-zimno,wieje i pada:no::no::no:

LUNA,SOL
Swietne zdjecia:tak::tak::tak::-)

Medeuska z okazji świąt rozgrzeszenie Ci fundnę. Majówka to majówka...

A ja maiłam siępochwalić moim pomyśłem na firanki, ale nie wyglądają tak ładnie na zdjęciach jak na oknie...

Załączniki

• bujaczek leżaczek 009.jpg
    bujaczek leżaczek 009.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 28
  • bujaczek leżaczek 014.jpg
    bujaczek leżaczek 014.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 25
MALINKA
WSZYSTKIEGO NAJ,NAJLEPSZEGO:-)ZDROWKA,SZCZESCIA,POMYSLNOSCI,POCIECHY Z MEZA I DZIECI NO I SPELNIENIA WSZYSTKICH MARZEN:tak::tak::tak:

Medeuska z okazji świąt rozgrzeszenie Ci fundnę. Majówka to majówka...

A ja maiłam siępochwalić moim pomyśłem na firanki, ale nie wyglądają tak ładnie na zdjęciach jak na oknie...
Śliczne firanki mi by sie też przydały jakieś ale jeszcze nie wiem jakie musze poszukac w internecie jak będe miała czas:-)

reklama
Malinko :) wszystkiego najlepszego ;) żeby Twoje/wasze dzieci miały bogatych rodziców :) :-):-):-):-):-):-)

Do góry