reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
To zarobiłaś kasiorkiwitajcie dziewczyny troche mnie nie bylo ale zalatana bylam
namnozylo mi sie klientek na tipsiorki potem goscie i zero dojsvia do kompa
tu jakis wypad ehhh
no a zaraz jedziemy na grila ze znajomymi ale korzystam ze maly jeszzce spi a moj m odszedl od kompa...
moze uda mi sie troche nadrobic
Miłej zabawy i grilowaniaraczej nie nadrobie bo maly ie obudzil i dzwonili ze mamy juz schodzic wiec musze ubrac malrgo i spadam
jak dam rade to zjarze wieczorem ale to musimy dzis nie miec gosci... ;-)
No wbijaj sie i pracujcie nad rodzeństwem dla Wojtusia a swoją drogą ja mam bratanka który ma na imie WojtuśGreti o Tobie to wiedziałam-w sensie ze z suwaczka i ze masz bliźniaki ...chyba muszę sie wbić w tłum i o kolejnego potomka postarać
Ale apetyczne musisz mi na nie przepis dac to zrobie albo wyślij mi paczkąWiktoria Zapraszam a to wczesniejsze naleśniczki te ciemniejsze to z budyniem czekoladowym bo nie mialam mąki i zrobilam budyniow e pycha były no lece
No moje dziecie jedno spi a drugie u babci i pewnie tez zasneła nad bajkami czasem jej sie to zdaża
agunia-ln
Fanka BB :)
hej hej wpadłam na moment zaznaczyć swoją obecność
witam nowe mamusie;-)
ja dzisiaj mam dzień porządków, zaczełam od kuchni, przejrzałam szafki i znalazłam mnóstwo przeterminowanych kisieli i budynischowały się na dno szuflady a ja tak głęboko nie nurkowałam zaraz się biorę za przegląd w szafie z ciuchami, pora wymienić garderobę na letnią
witam nowe mamusie;-)
ja dzisiaj mam dzień porządków, zaczełam od kuchni, przejrzałam szafki i znalazłam mnóstwo przeterminowanych kisieli i budynischowały się na dno szuflady a ja tak głęboko nie nurkowałam zaraz się biorę za przegląd w szafie z ciuchami, pora wymienić garderobę na letnią
wiktoria12
Mama i żona :)
Ja nie byłam już wieki w kinie.tez mam smaka na naleśniki ale nie chce mi się robić.
Dziś muszę wyciągnąć małża do kina-była któraś z was na "Kochaj i tańcz" ??
Witaj agunia no to wżiełaś sie za pożądki ja już mam luz bo wysprzątałam i poprasowałamhej hej wpadłam na moment zaznaczyć swoją obecność
witam nowe mamusie;-)
Greti
Fanka BB :)
A komu sprzedajesz Wojtusia ?Dziś muszę wyciągnąć małża do kina
reklama
Podziel się: