reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

my po spacerku antoś jeszcze w gondolce podsypia a ja nadrobiłam zaległości w czytaniu obiadek prawie gotowy pokój dzieci posprzątany potem jeszcze włącze odkurzacz i będzie w miarę czysto;-);-);-);-);-)
meduska tacy są faceci szkoda twoich nerwów daj mu nauczkę może podziała;-)
moja jula ogląda dzieci z bulerbyn zna już ten film na pamięć a ciągle oglądda:szok::szok:
patrysi niech sewi kupuje sobie te buciki super są:tak::tak::tak:
ja też robie takiego gyrosa jak As jest pycha:tak::tak::tak:
a o przepisy to ja też proszę bo czasami pomysłów brak:tak::zawstydzona/y::cool2:

reklama
Ja też ja też chcee:tak::tak::-p
Dobra wklejam na forum

Zapiekanka a'la pizza - przez As76 - Przepisy kulinarne - Internetowa książka kucharska
smacznego

Ta, tylko jakby chociaż nie bałaganił tak jak torobi, a on i Patryk to takie brudasy że szkoda słów:baffled: jeszcze mi garnek w niedziele przypalił:dry::dry: największy i jedyny:dry::dry:

Ja też chce na nk:tak::-D Joanna Pająk Żory:tak:
wrzuciłam na wyszukiwarkę i mam 2 osoby :-D:-D:-D
która to Ty?
Logowanie do nasza-klasa.pl
Kto chce mnie na NK to szukajcie Aneta Kurnikowska Marki

mój adam to też bałaganiarz a ja pedantka piotr czysty facet tylko jak w sobote zrobił porządki to:wściekła/y::wściekła/y:poupychał wszystko po kontach jak powiedział nie miał czasu bo nadrabiał spanie a wiedział że będe zła to ogarnoł :szok::szok::szok:no o praniu w jego wykonaniu już pisałam:angry::angry: kupiłam clorox odplamiacz do białego zobaczymy co z tego będzie narazie się moczy pod prysznicem:confused:

reklama
Do góry