też cię znalazłamMARIITKA
Mnie tez znalazlasZaraz wejde na nk i zobacze
reklama
Dziekujeteż cię znalazłam
Juz zaakceptowalam zaproszenie:-):-):-)
My po spacerze i zakupach.dziś nie za ciekawa pogoda ,wiatr i jakoś chłodno,jest tylko 6C no a wczoraj było 2 razy więcej więc jest różnica.
Wkurzyłam się na małą,nie chciała zjeść obiadu,dzis mam tylko drugie danie,nie gotowałam zupy a ona gardzi drugim daniem nie chce mi jeść.zrobiła ziemniaczki z mięskiem i sosikiem.A ona nie,wziełą i zaczęła pluć.tylko zupy by jadła.Wkurzyłam się powiedziałąm jej że jak nie to nie,wylądowała w łóżeczku i teraz spi.Ja ją dzis zrobię,nie dostanie nic puki nie zje tego obiadu,jak wstanie to jej odgrzeje a jak nie to niech chodzi głodna
Aleksia,As zapisałam Wasze przepisy na sałatke gyros-na pewno spróbuję jedną i drugą.
dowikla no to rzeczywiście duże przyszły.ja jak mierzę stópkę to zawsze mi dobre buty przychodza jak zamawim przez allegro,jeszcze mi sie nie zdazyło aby było coś za małe albo za dużo.
no ale 3 numery to za dużo,mogą im się nuzki powykrzywiać bo to nie wygodnie w zadużych butach chodzić.
a mnie znalazłaś???????? Agnieszka Gonera(Zawierucha)
Wkurzyłam się na małą,nie chciała zjeść obiadu,dzis mam tylko drugie danie,nie gotowałam zupy a ona gardzi drugim daniem nie chce mi jeść.zrobiła ziemniaczki z mięskiem i sosikiem.A ona nie,wziełą i zaczęła pluć.tylko zupy by jadła.Wkurzyłam się powiedziałąm jej że jak nie to nie,wylądowała w łóżeczku i teraz spi.Ja ją dzis zrobię,nie dostanie nic puki nie zje tego obiadu,jak wstanie to jej odgrzeje a jak nie to niech chodzi głodna
Aleksia,As zapisałam Wasze przepisy na sałatke gyros-na pewno spróbuję jedną i drugą.
dowikla no to rzeczywiście duże przyszły.ja jak mierzę stópkę to zawsze mi dobre buty przychodza jak zamawim przez allegro,jeszcze mi sie nie zdazyło aby było coś za małe albo za dużo.
no ale 3 numery to za dużo,mogą im się nuzki powykrzywiać bo to nie wygodnie w zadużych butach chodzić.
pare osób znalazłam właśnie na nk
a mnie znalazłaś???????? Agnieszka Gonera(Zawierucha)
medeuska
październikowa mama'09
Czesc babeczki, dawno mnie nie było, net mi pada jakoś od soboty...
Teraz też nawet nie mam jak nadrabac, zreszta nie wiem czy zaraz mi znow nie padnie
z M jestem pokłócona od soboty.. oczywiście brudów nie posprzątał, wczoraj nie było mnie pół dnia w domu to też nic nie zrobił, tylko się schlał nie było ani jednej czystej szklanki, talerza ani nic... dzisiaj musiałam wszystko zmywac zostawiłam polowe i jak przyjdzie to bedzie zmywał, a jak nie to nie dostanie obiadu niech sie piwska napije
Teraz też nawet nie mam jak nadrabac, zreszta nie wiem czy zaraz mi znow nie padnie
z M jestem pokłócona od soboty.. oczywiście brudów nie posprzątał, wczoraj nie było mnie pół dnia w domu to też nic nie zrobił, tylko się schlał nie było ani jednej czystej szklanki, talerza ani nic... dzisiaj musiałam wszystko zmywac zostawiłam polowe i jak przyjdzie to bedzie zmywał, a jak nie to nie dostanie obiadu niech sie piwska napije
Oki coś Ci podrzucę.As wszystko
jakieś dania na obiad sałarki itp. jesli masz gdzieś zapisane to na priva poprosze żebym mogła do nich zawsze zajrzeć :-):-):-)
zapiekanka z makaronu też może być?
dzięki,juz zaakceptowałam :-):-):-)Agnes123 zaproszenie na NK już wysłałam
reklama
medeuska
październikowa mama'09
Ja też ja też chceeOki coś Ci podrzucę.
zapiekanka z makaronu też może być?
Ta, tylko jakby chociaż nie bałaganił tak jak torobi, a on i Patryk to takie brudasy że szkoda słów jeszcze mi garnek w niedziele przypalił największy i jedynyjuż doszłam do ładu w domu i mam chwilkę wolnego
Medeuska z tymi chłopami to tak jest, mój też cięzki do prac domowych można by nawet powiedzieć że w sumie to nic nie robi
Agnes123 zaproszenie na NK już wysłałam
Ja też chce na nk Joanna Pająk Żory
Podziel się: