reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ozkane tort po prostu bombowy. Od razu lepiej wygląda jak się tak pięknie ozdobi. Kochana ja sobie troche podpatrzę bo na urodzinki małża we wrześniu muszę zrobić oki? nie będziesz się gniewać?

No Was na chwilę zostawić same ;-). Piszecie jak najęte :-p.

Bodzia słoneczko Ty Nasze... TULASKI...

Widzę, że temat prywatności w necie poruszony.
Ja na NK polikwidowałam wszystkie fikcyjne konta i zostawiłam samych moich znajomych. Wszystko również poblokowałam dla obcych.
A na Fotosiku wgrywam zdjęcia prywatne i nie widać ich dla innych - a TU na BB wklejam zdjęcia tylko na zamkniętym.
Po co kusić los.
Najlepszy sposób, to po prostu odciąć sie od netu :sorry2:.

sikoreczko :-) fajniutkie foteczki z wesela :tak:. Widać, że zabawa udana :tak:.

megusku cieszę się, że już lepiej się czujesz :tak: i dzidzia również :tak:.

I widzę, że są mamuśki, których jeszcze nie dane było mi poznać :-).
sewa, , Ewcia, emi, jasmina, chiara WITAJCIE :-).

Ooo, normalnie nie wierzę, dziecko mi usnęło :confused::eek:. Muszę to wykorzystać, więc lecę drugie danko robić. Dziś w menu placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym :-).

kerry1 - witam serdecznie

co do mojej Jasminki to chodzila od czerwca do 22 lipca do szkoly. Ja mialam takiego stresa ze szok. Moja bidulka tez bo nie umie ani nie rozumie angielskiego. W jej szkole jest tylko jeden chlopiec z Polski ale jest starszy ma chyba 8 lat. Jak juz naprawde nie mogli z Jasminka sie dogadac to go wolali. A tak w szkole nie ma polskich dzieci.

A czego mi brakuje tutaj.... Polskich ciast np. dzisiaj mam taka jazde na metrowca ze szok.........:rofl2::rofl2::rofl2:.

Oj to faktycznie Jasminka musi miec mega stresa :-( dlatego ja jak Jedrek bedzie mial isc do szkoly wracam do PL. Jakbym patrzyla jak on sie meczy to chybabym umarla z rozpaczy.... taka glupia jestem :sorry2:

A nie masz polskiego sklepu. U mnie to w polskim sklepie jest wszystko nawet ciasta.... takie pyszne, ze szok..... tylko cena czasami powala :szok:

Ostatnia edycja:
Winka no mnie nie znasz??????????? Buuuuuuuuu.......ja co prawda wpadam jak po ogien, ale ja stara domowka jestem :tak:

reklama
Hej Domoweczki
Mam male pytanko.U nas jest problem z obcinaniem paznokci,wiec zwykle obcinalam Amelce pazurki w nocy.Ale sie wycwanila i teraz sie budzi i krzyka mocno.Macie jakies sposoby?

Do góry