reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia,zaraz Ci stuknie 4500 postów;-):tak::-D.​
nom własnie ten post to przybił...

No pięknie obrażacie facetów
ja zawsze powtarzam że Bóg stworzył pierwszego Adama bo zaczynał od zera:-D:-D:-D
Ewcia81 już dawno chciałam sie zapytać czemu nie piszesz na blogu???
bo jakos ,,nie wiem,,moj mąz sie drze,ze pisze i zdjecia wklejam,a potem pedąly to wezma i tak ajkos mis ie zaprzestło..hmmm:rofl2:

reklama
Ja dobrej nocki wskoczyłam życzyc:tak: Mąż pomalował sufit w pokoju i wywalił mnie z Magdą spac do Adrianka. Podobno śmierdzi farbą:baffled: Ja tam nic nie czuję:dry: No i teraz ja się będę cisła z małymi a on rozwalony na wielkim łożu ech:crazy:
Wiecie co kupiłam dzisiaj bilety na bal przebierańców dla dzieci na jutro:rofl2: Fajnie się udało bo mały w przedszkolu nie był to teraz pójdzie:tak: Dobrze że kuzynka nie pożyczyła ode mnie tego stroju, jej syn nie chciał byc piratem:-) A dla Madzi zrobiłam z bibuły skrzydełka aniołka. Hehe idzie z nami siorka z córeczką i jej mała będzie diabełkiem. Śmiałyśmy się że będziemy grac w piekło-niebo.......
Idę do mioch beboków. Słodkich snófff.

Dziewczyny...Ależ nam Oliwka przed chwilą stracha napędziła...:no:.Siedziała, a nawet prawie spała, aż nagle zaczęła tak przeraźliwie płakać i się wyginać, że myślałam, że zawału dostanę.Postawiłam ją na ziemi, to nie umiała na nogach ustać.Ja oczywiście wpadłam w panikę i zaczęłam płakać i dostałam ochrzan od Jacka :sorry2:.Daliśmy jej Nurofen i krople na brzuszek i po chwili się uspokoiła.Ale prawie pół godziny było tragicznie...Już Jacek chciał na pogotowie jechać (bo w mojej mieścinie od jakiegoś czasu karetka nie jeździ na terenie miasta:baffled:).
Mam nadzieję, że to nic powaznego :-(.

Bodzinka, ja już dawno mówiłam, że tą mantrę każda kobieta powinna powtarzać conajmniej 100 razy dziennie :-D
Minęła północ, ja jutro rano jadę do szkoły, a po tej akcji Oliwki odechciało mi się spać :sorry2:

Cześć Dziewczyny.
Zaraz jadę do szkoły. Trzymajcie mocno kciuki, może akuart trafi mi się pytanie na które będę umiała odpowiedzieć :sorry2:
Oliwka rano wstała, wypiła mleczko, więc nie wiem z czego to w nocy było.Może ją brzuszek bolał??No, ale jest ok, więc będę na zajęciach spokojna.
Wieczorkiem postaram się zajrzeć.
Pa

Czesc dziewczyny
Wczoraj owszem wybalsamowalam sie kremem modelujacym brzuch i posladki - plus dla mnie ze sie zawzielam i sie smaruje:-)
Zrobilam 25 szybkich brzuszkow, kilka wymachow noga i wstal Dawid :angry: - i to tyle z moiego wczorajszego cwiczenia.

Dzisiaj ma do mnie przyjechac moja przyjaciolka.
Zapomnialabym napisac ze o 2.00 w nocy obudzila sie Jasmina i placze placze bo zachcialo sie jej herbatki. Mowie ze jest na stole herbatka "ale ona chce ciepla herbatke buuuuu". W koncu sie napila tej zinej ale placze dalej ze ona chce ciepla teraz jest jej zimooooo. Myslalam ze moze ma goraczke ale okazalo sie ze nie. W koncu sie poddalam i poszlam zrobic jej te herbatke (zrobilam sok z ciepla woda). Ale zawzieta ta moja corka:crazy:

A tak wogle to pozdrawiam wszystkich

hej

moją Majkę zabrali rodzice na cały dzień, więć mam czas do was zajrzeć :tak::-)

jasmina niezła ta twoja córcia :-D

Leika a co tam u Natka??mam nadzieję, ze już dobrze :-)

inna moze małej coś się sniło i wybudziła sie przerazona??? ale najwazniejsze, ze rano już jest OK :-):tak: no i trzymam kciuki :tak::-)

sikoreczka i jak wyspałas się???

Dzień dobry! Ah czy się wyspałam? Chyba nie bardzo. Dwa razy próbowałam Madzię do łóżeczka przełożyc, ale momentalnie był wrzask:baffled: Rano chciałam jeszcze doleżec no i zrobiło się nieciekawie. Mała się dorwala do zasypki i zasypała mi cały pokój:dry: ale byłam zła. Teraz pędzę do męża na kawusię. Będę dopiero wieczorkiem bo mi mąż kompika odłącza:crazy:
Pycha jak samopoczucie?
Inna trzymam kciuki. Buziaczki dla Oliwki. Nam zawsze takie numery Adrian robił jak ty miałaś w nocy. Miałam wrażenie że on się wtedy czegoś bardzo wystraszył.

reklama
nom własnie ten post to przybił...

bo jakos ,,nie wiem,,moj mąz sie drze,ze pisze i zdjecia wklejam,a potem pedąly to wezma i tak ajkos mis ie zaprzestło..hmmm:rofl2:
Ewcia mój M to sam nadzoruja prowdzenie bloga....

No pięknie obrażacie facetów
ja zawsze powtarzam że Bóg stworzył pierwszego Adama bo zaczynał od zera:-D:-D:-D
BOSKIE, musze zapamietac
A tak w ogóle to
DZIEN DOBEREK
i do POZNIEJ papatki:-):-)

Do góry