reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mordzilka, Pycha Wszystko się wyjaśniło w sprawie wątku zamkniętego.:tak: Mam nadzieję, że jak kiedyś dołączymy, to podzielimy się zdjęciami :-)

Czarna Wzruszający widok naprawdę.

AniaB Bardzo ładne suwaczki.

Vici Pooglądałam sobie Wasze zdjęcia, jeszcze przed chwilą były na pierwszej stornie :-)

U nas tzw. pogoda w kratkę. Przed chwilką prawie ulewa, a teraz słoneczko.

Moje dzieciątko właśnie odkryło, że jak stanie na toster, to sięgnie na stoliczek w kuchni :szok::szok::szok::szok: i ... zrobi porządek mamusi.

reklama
Marlenka tak w galerii mam albumik:-) ale ona zabezpieczona przed kradzieżami zdięć z tego co wiem.
Zapomniałam przywitać nową mamusię.

Powracając do zamkniętego to chyba każdy to rozumie,po coś w końcu one powstały:yes:

vici czy to tak już bezdie to nie jestem pewna, bo już kiedyś tak było, że Maja sama zasypiała i potem jej sie odwidziało

kopnijcie mnie w 4 litery, bo nie mogę sie ruszyć do tej kuchni :no:

reklama
Do góry