reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia to nie dziwię sie że na bieżąco robisz słoiki dla męża Pięćdziesiąt na raz to by było trochę dużo. Powodzenia przy szukaniu pracy. Ostatnio słyszałam że właśnie na wsiach i małych miejscowościach brakuje nauczycieli informatyki więc daj Boże by się udało:tak:
Vici dzięki za życzenia:tak:
Wiecie oc te podania,wszędzie powiedizeli że mają już stałą obsadę-masakra:szok: :no: :wściekła/y: :wściekła/y: :no: :szok: :baffled:
nO i co tu robić,ach ten zawód nauczyciela,niby taki poszukiwany,nuiby gdzie?????

Pycha super twoja mała usnęła, musiała być nieźle wykończona.

reklama
Cześć :happy:
No widzę właśnie, ze czas przedświateczny nie służy pisaniu. :no: Albo myjecie okna, albo gotujecie, albo spacerujecie, bo przecież należy.. :tak:
A my dziś mamy gości, więc na razie znikam. Przyjechali moi rodzice.
Vici dziękuje za zyczenia, rownież na blogasku.. :-D
Pozdrawiam.
Wecie co moze to dziwne ja wogóle tych swiąt nie odczuwam,nic nie myje,nie gotuje,żadnych zajączków...:szok: :baffled: :happy: :confused:
Jakoś dziwnie,chyba dlatego, że ja bez męża i sama...:-(
Nie wiem normalnie co robić w święta,wiem narazie co w sobote, babci ama urodizny i jade do niej,zamówiłam torta upieke jej ciasto,no i prezent mały jest książka O Janie Pawle II-Dziwisza książka,bardoz chciałą więc jej kupiłąm.
pozdro
Jutro nic nie robie,normalnie nicc,jad etylko na podpis do UP,i tyle,żądnych planów,może cosik jutro wyjdzie z jakiś planów.

Hejka oj malo piszecie kobitki ale to dobrze bo mam malo do czytania chociaz.Mialam caly dzien gosci a teraz spokoj i cisza na szczescie.
Pycha no fajnie Majka zasnela.moja to najczesciej z dziwnych okolicznosciach to zasypia na siedzaco

a mi sie wszystko pochrzniło :wściekła/y: miałam dziś jechac na takie większe zakupy na świeta i mi auto nawaliło, no ale spoko, mój mąż miał miec jutro wolne, więc nie przejełam sie tym, naprawił mi auto i jak wrócił to powiedział że jednak mają pilna robote i musi iśc do pracy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: więc jutro z Majcia musze jechac na te zakupy :no: az mnie trafia jak pomysle o tych kolejkach, wsiadaniu i wysiadaniu do/z samochodu :no: (bo musze zaliczyć kilka sklepów) i najgorsze jak ja to wszystko wniose na 3 piętro :wściekła/y:

Pycha no fajnie Majka zasnela.moja to najczesciej z dziwnych okolicznosciach to zasypia na siedzaco
Majcia po tej chorobie taka wykończona, że zasypia w rożnych dziwnych pozycjach,
wczoraj to zasnęła na mnie: ja lezałam na plecach, ona usiadła okrakiem mi na brzuchu, głowę przytuliła do mojej klatki piersiowej i tak zasnęła :-D

Ja na szczescie dzis zrobilam juz zakupy na swieta,jeszcze moze w sobote jakies drobiazgi do kupie.Bylam z tesciowa w markecie a tesc nas pozniej odebral a i tesciowa zaplacila za moje zakupy...

a wogóle jak przez 4 dni nie jadła, to teraz tak nadrabia, ze juz czasami zastanawiam się czy jej dać jeść czy nie, dziś to cały dzien coś jadła i tylko chodzi i mniam mniam :no:

reklama
Do góry