reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie, znowu wracam do was!!!:-) :-) :-)

Troszk emnie nie było,ale już wróciłąm.
Nie miałąm netu,bo zmienialiśmy sieć,a jak wlazłąm u koleżanki lub siostry to nie miałąm jak pisać, :szok: bo zaraz kazali schodzic z kompa.:wściekła/y:
Ale już was nie opuszcze na tak długo.:tak: :szok:

Iwonka 2006 dzięki za maila, miło żę pamietasz o mnie!!!:-) :tak: :-D :tak: :tak:

reklama
Witaj Naur:-)I zapraszamy do pomocy w pisaniu o wiele wiecej niz 90 stron:tak::-D:-D:-D:-D:-DSliczna masz coreczke :-)A te malenstwo w brzuszku ,to juz wiadomo czy braciszek czy siostrzyczka:confused::-)

Ewcia No wreszcie jestes:tak:Ale nie tylko ja za toba tesknilam,bo wszystkie Cie szukalismy :-):-):-):-):-):-):-):-)a jak staranka o baby:confused:I jak maz:confused:Jeszcze jest czy juz wyjechal:confused:Jak zdrowko u was:confused:

Hej Ewcia ,fajnie ze jestes i już takich numerów nam nie rób:no: :no: :wściekła/y: :-)

Naur witaj u nas i pisz :tak: ,śliczna masz córcie:tak: naprawdę ,ale pewnie z niej urwis jest

Iwonka ,na wynik trzeba czekać do wtorku ,napewno mam jakies skrzywienie ,ale co dalej to ortopeda musi mi powiedziec ,jak do niego pojadę ,jeszcze kurcze nie dzwoniłam :baffled: :dry:

Szczura to tylko w sklepie zoologicznym widziałm ,a domu to czasem myszki zawitaja ale szybko kończa ...na myszołapce

no i juz mi monitor siada:-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Mam juz zolty obraz az oczy bola jak sie patrzy:szok::baffled::dry:Nie mam kasy na nowy teraz,kupie uzywany za 60 zl na razie ktory rok pochodzi a w miedzy czasie jeszcze ceny spadna tych nowych:tak:

Moje dziecko właśnie wzgardziło obiadem:wściekła/y:. Dodam, że od 8.30 nie je. Ciekawe, co znowu:baffled:. Ja za to swój zjadłam bardzo chętnie:tak:;-).
Witam nową mamusię:-). Pisz dużo:tak:.
Ewcia - jak miło, że wróciłaś:-). Opowiadaj co u was słychać, bo my tu strasznie ciekawskie jesteśmy;-):-D.

Dziecko spi,obiadek sie gotuje a ja mam chwilke spokoju:tak::-)Monitor znow sie naprawil i jest normalny obraz:tak:ale i tak juz na jutro mam miec drugi.:tak:wole nie ryzykowac i zostac nagle bez was:szok::szok::no::no::-D:-D:-D

No i znowu tyle czytania :-)
Weronika już się wyspała a ja zdążyłam tylko obiad zrobić, jak już usiadłam do kompa to się obudziła więc pewnie zaraz będę uciekać żeby jakoś ją przekonać do zjedzenia obiadku. Nadal nie chce jeść :(

NAUR - to fajnie że tutaj trafiłaś bo możemy wreszcie pogadać. Ja niestety nadal nie mam dostępu do prywatnego pisałam ci na gg dzisiaj :)

EWCIA - miło mi cię poznać, ja też jestem 81 więc jesteśmy tak samo stare :-D

I pamiętajcie że o 17 spotykamy się na kawkę lub herbatkę :tak:

NOELIA - uważaj na siebie, może jakiś przystojny masażysta by coś pomógł?? ;-)

reklama
Do góry