reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

I znowu miałam dwie strony do przeczytania :baffled:
U mnie wciąż sypie śnieg i już biało za oknem. Siedzę z Weroniką w jej pokoimu i rysujemy sobie i słuchamy "fasolek", wreszcie moje dziecko jest szczęśliwe. Kawkę poranną wypiłam w samotności :-( bo nikogo nie było rano.
Ale ja też się zapisuję na spotkanie o 17 :tak:
Kurka ja też bym musiała się wybrać na randkę z dentystą :szok:
Kobietki co szykujecie dzisiaj na obiadek ??
Zmykam dalej bazgrać na kartonie z moim skarbem :)
Właśnie przeczytałam w necie że w Zielonej Górze dziewczynkę zaatakował szczur w jej własnym domu :szok:, to straszne!!! Uroki mieszkania w wierzowcu.
Za jakiś czas znowu do Was zaglądnę.

reklama
Witam rano czekałam ale nikogo nie było a teraz 3 str do czytania miałam ale bajer.Wy chyba jeszcze w tym tyg chcecie te 2000str:-D no zostało jeszcze tylko 99:yes:
redMayka zgadzam się z dziewczynami .
Szczur brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nie lubie a co z tą dziewczynką napisz cosik Iwonka.

My już po spacerze. Słońce świeci i powinnam się cieszyć, ale od śniegu i mokrej drogi tak się światło odbija, że można oślepnąć. Całe szczęście, że w wózku miałam ciemne okulary, ale moje biedne dziecko, cały czas łzy mu po polikach leciały:-(. Więc trochę skróciliśmy spacer. Sprawiłabym mu jakieś okularki, ale jak próbowaliśmy mu zakładać od siostry, to je ściągał.
Jak tak dalej będzie, to cały śnieżek pewnie się stopi i dobrze:tak:.
Iwonka - współczuję @, musisz szybciutko starać się o rodzeństwo dla Vanesski.

Te 90 stron to pewnie dzisiaj napiszemy :-D
A co do szczura to pogryzł tą dziewczynkę (7 lat) w twarz, rodzice zawieźli ją do szpitala. Dostała szczepionkę przeciw wściekliźnie i antybiotyk. Władze miasta zapowiedziały że wysypią więcej trutek na szczury. Wiecie co my mamy taki syf w tej Zielonej teraz władze zapowiadają że coś zaczną robić a jutro już będą znowu mieli wszystko w d....:wściekła/y:
Dobrze że nie była sama w domu i rodzice szybko zareagowali.
Ja też mieszkam w wieżowcu :-(, trzeba się gdzieś wynieść do jakiegoś nowego bloczku gdzie jest czysto. Szczurów jeszcze u nas w blokowisku nie widziałam ale na pewno są. Ale jestem w szoku wiecie że ten szczur wszedł do mieszkania (jak??) i zaatakował.

Straszna historia z tym szczurem:szok:. Ale ta dziewczynka spałą, czy co:confused:. Ja też mieszkam w bloku (4 piętrowym), ale szczura jeszcze tu nie widziałam i nawet nie mam pomysłu, jak miałby mi do mieszkania wejść:eek:. Chyba trzeba sobie psa sprawić.

he, he, Iwonka - kota już mamy, ale jakoś nie widzę go w roli łowcy szczurów, ba nawet myszy pewnie by nie złapał, chyba, że z czystej ciekawości, albo z nudów;-):laugh2::laugh2::laugh2:.

no w koncu moge sobie popisac :-) moja Maja spi :happy: ale dzis od rana była bardzo marudna, ale to chyba zęby bo jej slina normalnie ciurkiem leci :no:

u nas tez snieg :no: ale topi się, bo jest +1 a pozatym chwilami jeszcze deszcz pada, wiec jest fatalnie :no::wściekła/y::-(

iwonka ja tez dzis mam @ :sick: więc nie jestes sama

reklama
Witajcie! Mogę wam pomóc napisać te 90 stron?? :-D

Ja też siedzę w domu z Julką, ale jakoś tutaj nie trafiłam do tej pory :dry:
Pogoda u nas też kiepska, pada i pochmurno, ciemno a mi się strasznie spać chce. Nawet na spacer nie poszłyśmy.

Z tym szczurem to jakiś koszmar :szok: :sick: obrzydlistwo...

Do góry