reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No nie tylko kwestia papierka cos z siebie wykrztusic tez bedzies musiala np TAK :-D:-D:-D:-D
a co do wodki to nawet takiej nie znam a myslalam ze znam sie na alkoholu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D
co się znowu dzieje?:baffled:

gratulacje,to blizej niż dalej do osiągnięcia sukcesu:tak::tak::tak::tak:

a Ty jaką bys chciała?
myslalam bols, sobieski, zawisza:happy2:
ja znam biala dame.
dosyc droga wiec u nas sie tansze pija;))))))))))))))))))
:-D:-D jaka:confused:
Witam
ja tylko na chwilke bo jest u mnie siorka i zaraz wypijemy sobie piwko:tak::tak::tak:i troszke posiedzimy:-)

WIKTORIA
Co to za smutaski:confused:

zdrowko:-)

reklama
Mam już dośc wszystkiego dzieci dopiero zasneły płakac mi sie chce bo nie daje rady staram sie ake nie wychodzi kładłam Kamilka chyba z 10 razy spac nie zasna dopiero teraz miałam ochote wyzucic ich na balkon i niech sobie tam siedzą niewiem czemu tak myslałam ale mam już dość

ja sie wczoraj tak czylam i jakbym mogla to bym je.........cenzura:-p

kazda z nas ma czasem gorsze dni,pogoda tez daje popalic i nam i dzieciom
a Kamilka karmisz jeszcze?

my jestemy od tego zeby sie wyzalic wiec płacz,płacz płacz.....:cool2:

Mam już dośc wszystkiego dzieci dopiero zasneły płakac mi sie chce bo nie daje rady staram sie ake nie wychodzi kładłam Kamilka chyba z 10 razy spac nie zasna dopiero teraz miałam ochote wyzucic ich na balkon i niech sobie tam siedzą niewiem czemu tak myslałam ale mam już dość
Kochana doskonale Cie rozumiem:no:Tez siedze sama z moimi w domu i czasami dostaje na glowe:-(Coraz czesciej wszystko mnie denerwuje:no:ale miewam tez ochote na wyglupy i wtedy jestesmy wszyscy szczesliwi:-):-):-)

Głowa do góry:tak:,ta deprecha,to z powodu,że M niedługo będzie;-):tak:,ja miałam tak samo im bliżej powrotu małża to dzieciaki w kość mocniej dawały:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:.

Olek do mnie z sypialni przyczłapał i zasypia na nowo:-D.
:baffled::baffled:

:baffled:kazda ma gorsze dni:sorry2: glowa do gory;-)

Kochana doskonale Cie rozumiem:no:Tez siedze sama z moimi w domu i czasami dostaje na glowe:-(Coraz czesciej wszystko mnie denerwuje:no:ale miewam tez ochote na wyglupy i wtedy jestesmy wszyscy szczesliwi:-):-):-)
Glowy do gory kochane bedzie dobrze dacie rade jestescie silnymi kobietkami:tak::tak::tak: a jak wasi mezczyzni powruca to zapomnicie o wszystkim:tak::tak: napewno jest wam ciezko tez by mi bylo ale jakos trzeba sobie radzic:tak::tak:

reklama
Do góry