reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja tylko na chwilke zanim M sie kompie bo później nie ma szans żebym na kompie posiedziała bo ogląda samochody jutro też jedziemy do Myslenic do Bochenka oglądać autka.Miłego wieczorku i dobranoc bo na 100% dzisiaj już nie zaglądne do was :-( :-(

WIKTORIA
Super ze zajrzałas do nas:tak::tak::tak:Milego wieczorku zycze:-);-)

Moje male zaraz beda sie kapaly i moze uda mi sie Je wczesniej polozyc:-)Ale One sa ostatnio marudne a jakie fochy stale strzelaja:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bez powodu:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Cześc babeczki.juz jestem :-):-):-):-):-):-)

niedawnno wrócilismy do domu.Fajnie było,wypoczęłam sobie trochę.
Tylko szkoda że pogoda do bani,nie moglismy nawet pójść na spacer bo co chwila padał deszcz.
Oliwka szalała z dziadkami.wyspała sie tam,spała 3h :tak::tak::tak: i teraz juz lezy w łóżeczku,powinna zaraz usnąć.

wszystkiego najlepszego w dniu urodzin męża joanny kochana niech twoje kochanie kocha cię mocno mocno szanuje dużo kasy do domku przynosi i na rękach nosi:tak::tak::tak:
Dołączam się do życzeń.Wszystkiego Najlepszego :-):-):-):-)

No rzeczywiście pustki dzis ogromne tu na forum.

Dołaczam sie do zyczen:tak::tak::tak:

No wkoncu dotarł:szok:Zaraz pojde na t

Gratuluje zakupu:tak::tak::tak:Fajnie ze udało sie tak tanio kupic super wozeczek:-):tak:

Jak tego szukac Kochana:baffled:Ja byłam dzisiaj w sklepie h&m i nie było zadnych wyprzedazy:no::no::no::no:
kochana ja wpisalam kiedy w google i tak znalazlam ta stronke ale nie mam pojecia czy w Pl tez taka strona istnieje:no::no::no: wkleje ci niemiecka jak chcesz H&M Shop Online szukalam tez polskiej ale nie umiem znalesc wiec chyba niema:no::no::no: bylam przed chwilka na tej stronie i musze wam powiedziec ze mialam szczescie bo juz nie ma tych rzeczy co ja kupilam wszystko juz wysprzedane:szok::szok::szok: kiedys jak zamawialam razem z Ania to nie zdarzylam sie zalogowac a juz bylo prawie wszystko wysprzedane ludzie sie ciepia jak na swieze buleczki :szok::szok::szok:

:tak::tak:a&e prosimy o focie zakupów:tak::tak:
karola jaki wózeczek chwal się kochana:tak::tak:
dowikluś jak ta bliźniaki takie żwawe jak twoje szczypiorki to ty dzisiaj padniesz o 22 :-D:-Da kupiłaś coś w h&m ????????? ja ostatnio widziałam fajne spodnie dla julci tylko cena nie fajna bo 109 zł:no:
fotki wkleje kochana jak mi paczka przyjdzie:tak::tak::tak:

ja uwielbiam kupować julce gumeczki spineczki...a w h&m zawsze mają fajne zresztą ubranka też bardzo lubię ubrania z h&m antek nosi teraz body po julce czyli sprzed 5 lat i nadal są fajne :tak:tylko mało tego bo julia to miała 90% różu:-D
Przyznaje racje te ciuchy z h&m sa bardzo dobre gatunkowo i bardzo ladne wiec wole zawsze wydac wiecej i kupic cos porzadnego w H&M niz kupic tanioche ktora po paru praniach moge wyrzucic:tak::tak::tak: a co najlepsze wszystkie ciuchy z H&M sa przystosowane do suszenia w suszarce i nie musze sie marwic ze mi sie skorcza bo ja wszystkie ciuchy od Emily wkladam do suszarki:tak::tak::tak:

MALINUS
A jakie fajne szczotki do włosow hello kitty maja w h&m:tak::tak::tak:
Ja moim dziewczynkom kupilam ostatnio:-):tak:
Nawet mi nie mow kochana o hello kitty bo ja jestem na tym punkcie chora kupuje wszystkie ciuszki jakie tylko maja w H&M z hello kitty ale nie tylko ciuchy ostatnio kupilam jej hustawke basenik rowerek reczniki .......itd no po prostu chora jestem na punkcie hello kitty:-D:-D:-D:-D

A&E
Weszła sobie na ta stronke i jeszcze troszke tych ubran tam zostało:-)
U nas nie ma czegos takiego:no:

Mlode własnie wypily mleczko i ciekawe kiedy usna:baffled:Spaly dzisiaj bardzo malo w dzien i byly baaardzo marudne

A&E
Weszła sobie na ta stronke i jeszcze troszke tych ubran tam zostało:-)
U nas nie ma czegos takiego:no:

Mlode własnie wypily mleczko i ciekawe kiedy usna:baffled:Spaly dzisiaj bardzo malo w dzien i byly baaardzo marudne
tak zostalo ale juz nie z tych co byly ponad 50% przecenione :no::no::no: te najladniejsze i najtansze szybciutko poszly:tak::tak::tak:

reklama
Do góry