reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cudowne:tak::tak::tak:Ale masz kochane te dzieciaki:tak::tak::tak::-)Super:tak:Zdolniacha jeden:tak::tak::tak:Gratuluje:-):tak:

A ja miałam wstac na Brzydule ale jakos mie sie nie chcialo wiec bede musiał w sobote obejrzec maraton

No to nie zazdroszcze:no:Ty przestepczynio;-)

A u nas rano swiecilo takie piekne slonce ze myslalam ze caly dzien tak bedzie:tak:A tu gowno i po słoncu:angry:Teraz to sa same chmury:no:
Dominik znowu mi kaszle wiec na druga zapisałam Go juz do lekarza:no:
Odbiore Go z przedszkola i od razu wejde do przychodni
Podobno panuje jakis wirus i takie same objawy towarzysza alergi na pyłki brzozy
my też mamy na 14 lekarza :-D:-D

As bardzo ładny może ja coś zmienie??????:-D:-D
dzięki
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

opdisalam to sie teraz witam z Wami:-)

Wstalysmy o 9 czyli Laura spala 13h:tak:Obudzila sie glodna bo pierwsze co mama mniam mniam a ja sie jej pytam a siku nie chcesz:baffled: NIE mniam mniam:tak::-DDopiero jak wypila kasze to mi zrobila siku:laugh2:Musiala byc bardzo glodna:szok:
Juz mi wola na podworko ale pogoda do niczego
Za oknem szaro i ponuro:-(
:-D:-D:-D:-Dfajnie mieć takiego głodomorka w domu :-D:-D:-D:-D
dziewczyny mam problem.
Jestem w trójce klasowej.
Mamy dla pani na zakończenie roku szk. kupić prezent.
Problem oczywiście,że nie wiadomo co takiego fajnego można by zakupić.
Ma to być coś takiego,żeby po prostu ich pamiętała.
Dzieci się uparły na srebrną biżuterię ,ale ja nie wiem czy to dobry pomysł.
My raczej obstawiamy jakiś album ze zdjęciami całej klasy.
Coś w formie scrap book ,żeby zrobić.
Kurcze nie mam pojęcia.
Rzućcie jakieś propozycje.:sorry:

reklama
ja teraz pakuje szkło którego raczerj juz nie używam, zostawie tylko kilka szklanek które i tak pójda do śmietnika:-D bo są nie do kompletu- nie bede tego zbierac do nowego mieszkania, a co:sorry::-D tylko nie wiemm jak to wszystko popakowac zeby mi tego nie potrzaskali jak bedą nosic:sorry::sorry::sorry::sorry:

pakuj w kartony i przekładaj gazetami.
Ja już mam opracowane pakowanie szkła do perfekcji:-D:-D:-D
4 przeprowadzki w 3 lata :-D:-D:-D

A Ty bez snaiadnka mozesz funkcjonoiwac czy musisz odrazu zjesc?
ja moge zjesc dopiero obiad jako sniadanie :tak:
dziewczyny mam problem.
Jestem w trójce klasowej.
Mamy dla pani na zakończenie roku szk. kupić prezent.
Problem oczywiście,że nie wiadomo co takiego fajnego można by zakupić.
Ma to być coś takiego,żeby po prostu ich pamiętała.
Dzieci się uparły na srebrną biżuterię ,ale ja nie wiem czy to dobry pomysł.
My raczej obstawiamy jakiś album ze zdjęciami całej klasy.
Coś w formie scrap book ,żeby zrobić.
Kurcze nie mam pojęcia.
Rzućcie jakieś propozycje.:sorry:
hmmm ja nie pamietam co u nas kupywaly mamy ale zwykle byly to jakies obrazy albo zdjecia w ramce raz chyba nawet zegarek:tak: ale tu chodzi o gust a o gustach sie nie rozmawia... wiec nie wiem moze niech zapytaja dyskretnie co jej sie podoba :sorry:

pakuj w kartony i przekładaj gazetami.
Ja już mam opracowane pakowanie szkła do perfekcji:-D:-D:-D
4 przeprowadzki w 3 lata :-D:-D:-D
no w tym problem że.... nie mam gazet:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
i wlasnie przekłądam ścierkami, a jak braknie ścierek to... nie iwem:szok: a talerze poprzekładałam taką pianką, bo mielismy w domku, pociełam na kawałki i poprzekładałam:tak::tak::tak: ylko na szklanki mi braknie ścierek:szok:

ja teraz pakuje szkło którego raczerj juz nie używam, zostawie tylko kilka szklanek które i tak pójda do śmietnika:-D bo są nie do kompletu- nie bede tego zbierac do nowego mieszkania, a co:sorry::-D tylko nie wiemm jak to wszystko popakowac zeby mi tego nie potrzaskali jak bedą nosic:sorry::sorry::sorry::sorry:
dokladnie tak jak napisala as :tak:

no w tym problem że.... nie mam gazet:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
i wlasnie przekłądam ścierkami, a jak braknie ścierek to... nie iwem:szok: a talerze poprzekładałam taką pianką, bo mielismy w domku, pociełam na kawałki i poprzekładałam:tak::tak::tak: ylko na szklanki mi braknie ścierek:szok:
no to moze papierowe reczniki :tak:

reklama
Do góry