reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wiecie co zalozylam ale nie wiem teraz kaj on jest wiec podaje linka
Forum BabyBoom - Tajny wątek mamusiek :)
dziewczyny ten watek jest jakis dziwny bo weszłam i poprostu dołączyłam więc każdy co chce może tam wejść i czytać????bez sensu.myślałam że to będzie wyglądać tak że o0 wątku wie ten kto zostanie zaproszenie a tu dołącza kto chce.
i gdzie to na forum trzeba szukać,bo nie mogę znaleźć?????
no to super wątek zamknięty i że go teraz znaleźć nie mozna :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
już wiem jak mozna z marszu wejść na nasz wątek,wylukałam go :tak::tak::tak: i każdy może tam wejść na bank więc nie jest tajny
Ale Agnes ty jesteś tam wpisana więc nie jesteś obca,bo ja zanim przyjełam zapr.to nie mogłam ,a ty mogłaś przed przyjęciem zaproszenia?To ja już nie rozumiem ,trzeba by wyczaić np.myszunie ,bo jeszcze nie dołączyła żeby spróbowała czytać tam jako gość:tak:

musze sie pochwalic- dostałam duuuuuuuuuuuuuuuzo ciuszków od patrysi fajnych:tak::tak::tak:

Już sobie je posegregowałam i poprzeglądałam na spokojnie wszystkie w domu:-D:-D:-D

Ja chce jeszcze!! :-D:-D Tak dzienie je bede wypakowywac i ukladac pewnie teraz:-D:-D:-D
ja tak robilam :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
dziewczyny ten watek jest jakis dziwny bo weszłam i poprostu dołączyłam więc każdy co chce może tam wejść i czytać????bez sensu.myślałam że to będzie wyglądać tak że o0 wątku wie ten kto zostanie zaproszenie a tu dołącza kto chce.
i gdzie to na forum trzeba szukać,bo nie mogę znaleźć?????
no to super wątek zamknięty i że go teraz znaleźć nie mozna :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
to ja juz nie wiem napisalam do znajomej i jeszcze raz do moderatora ze ten watewk to nie jest to o co prosilam i jaki chcialam :no:

ale ataralam sie jak moglam

a tak z innej beczki dajcie mi jakas podpowiedz co do poziomu 3 zagadki 1
mam tylko jedna podpowiedz lukam lukam i nic mi do glowy nie przychodzi (podpowiedz nr 1)

reklama
Ale Agnes ty jesteś tam wpisana więc nie jesteś obca,bo ja zanim przyjełam zapr.to nie mogłam ,a ty mogłaś przed przyjęciem zaproszenia?To ja już nie rozumiem ,trzeba by wyczaić np.myszunie ,bo jeszcze nie dołączyła żeby spróbowała czytać tam jako gość:tak:
ale mi nikt nie wysłał jak na razie tego zaproszenia ,weszłam tam po linku co wpisałą na forum patrysia i sama dołączyłam bez problemu :tak::tak::tak: więc cos jest nie tak

Do góry