reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
eee powrót z przedszkola i spacer dziś to miał z przygodami
najpierw jeździł na terenie przedszkola na swoim ukochanym kucyku w ramach zajęć całej grupy,a potem wziełam go na spacerek.
Jak by tego było mało,to odebrałam go wcześniej z przedszkola i wracał do domu na koniku.Ludzie trochę dziwnie się patrzyli jak Kuba tyłem w siodle siedział ,bo sobie ćwiczył,ale co tam.On zadowolony i to najważniejsze.
Poszliśmy z Kubusiem odprowadzić konie ,a tam trzeba przejsć koło petli autobusowej.
Autobus ruszył,koń się wystraszył i bryknął.
Kuba się nie trzymał i spadł.
Ja do niego w panice
Kuba coś Ci się stało?
A Kuba
Mama spoko,przyzwyczaiłem się.:szok::szok::szok::-D:-D

"Naleśniki z parówką"
usmażyć normalnie naleśniki
parówki długie cienkie przekroić na pół
naciąc je w długości na 3/4 grubości
dobrze topliwy ser żółty zetrzeć na tarce i nafaszerować parówkę serem tyle ile się zmieści
zawinać w naleśniki jak krokiety
panierować w jajku i w bułce tartej
obsmażać na oleju tak długo,ąż ser się rozpuści na małym ogniu
podawać gorące z ketchupem.
SMACZNEGO
Dziekuje :))smaczny przepis parowki mam wiec jutro zaserwuje bo wszystko w lodowce tylko czeka:-)
No to jestesmy na tym samym etapie:-D:-D:-D

Mi marzy sie czerwona kuchnia.Juz nawet mam upatrzona w ikei:-)Moze kiedys;-)

no ja tez iwdzialam extra kuchnie taka bordowa:sorry2: no ale pomarzyc sobie moge bo nie do mojej kuchni mam za mala kuchnie zeby wszystko wstawic

reklama
Do góry