reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A tak w ogóle to jestem za wprowadzeniem kary śmierci.Śmierć za śmierć.Takie jest moje zdanie.
no niby tak ale napisze krótko bo nie lubie na ten temat dyskutować........ jestem wierząca i nie uważam że śmierć za śmierć to dobre rozwiązanie .Bóg nas i wszystkich zresztą kiedyś osądzi..... amen.....

reklama
no niby tak ale napisze krótko bo nie lubie na ten temat dyskutować........ jestem wierząca i nie uważam że śmierć za śmierć to dobre rozwiązanie .Bóg nas i wszystkich zresztą kiedyś osądzi..... amen.....
niby tak ale z drugiej strony co ma powiedzieć matka której zabito dziecko.Sprawca dostanie dozywocie.On sie tym wyrokiekm nie przejmuje i smieje sie wszystkim w twarz bo w we więzieniu będzie mu dobrze.Dostanie jeść, ma TV i jest mu ciepło.Taki więzień ma dużo lepiej i więcej kasy maja na wyżywienie więxniów niż dzieci z domu dziecka.Więc jaka tu jest sprawiedliwość????????

jestem juz okapana
maly jednak sie zbulwersowal i nie zasnal typek jeden
a ja tu myslalam ze moje dziecie grzecznie zasnelo same :baffled::baffled::baffled:

niby tak ale z drugiej strony co ma powiedzieć matka której zabito dziecko.Sprawca dostanie dozywocie.On sie tym wyrokiekm nie przejmuje i smieje sie wszystkim w twarz bo w we więzieniu będzie mu dobrze.Dostanie jeść, ma TV i jest mu ciepło.Taki więzień ma dużo lepiej i więcej kasy maja na wyżywienie więxniów niż dzieci z domu dziecka.Więc jaka tu jest sprawiedliwość????????
agnes zgadzam się z tobą masz rację tylko hmmmmm sprawiedliwości na świecie nie ma i już .A ja poprostu nie godzę się na karę śmierci to jest poprostu nie zgodne z moimi przekonaniami ....AMEN:blink::blink::blink::blink::blink:

były dość spore Oliwia ważyła 3300 i miała 55 cm a Sara 2800 i 57 cm
no to mialas co nosic:-)
Ja w pierwszej ciazy mialam jeszcze mniejszy brzuch i lekarze jak przyjechalam rodzic smiali sie ze mnie ze pomyliłam termin o trzy miesiace:szok::szok::szok:

Ale w pierwszej ciazy przytyłam 9 kg(takie naciagane)a w drugiej 7,5(tez takie naciagane)

Moje dziewczyny wlasnie jedza parowki jedynki i mam spokoj
heheheh nie zrobili Ci usg i nie pwoiedzieli Ci ze masz czas i mozesz isc do domu:-D
:-D:-D:-D:-Dja jestem w 10 tyg a juz przytylam chyba z 8:tak::-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D
Haha zobaczymy:-D:-D:-D

Przed chwilą zjadłam (nie uwierzycie) 8 kanapek z pomidorem!!!! a najlepsze... ze dalej bym coś zjadła!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

A obiad był 3 godziny temu..:baffled::baffled:
apetyt dopisuje:rofl2:
jakaś zgaga mnie złapała po tych pomidorach.. a dalej mam ochote na kanapke z pomidorem.. ale to chyba by byla przeada zjesc kolejne 8:szok:
polecam na zgage
A ja jestem przeciwna tej reformie.Dla mnie to głupota, skracamy naszym dzieciom dzieciństwo.Nie wszystkie dzieci są gotowe aby pójść do szkoły w tym wieku.Rozumiem jakby to był wybór ale przymus,mi się to nie podoba :no::no::no: niestety Oliwkę obejmie ta głupia ustawa i bedzie maszerować z plecakiem w wieku 6lat.Głupota :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jak dla mnie tak samo bzdura jakas!!!
Moja tez z flaszka, ale raczej spania z tego nie bedzie, tym bardziej że M zaraz wparuje do domu i się zaczną wygłupy...

Słyszałyście??
Urodziła dziecko w samolocie...i tam je porzuciła
:szok::szok: Aż nie chce mi się wierzyć :confused:
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Lecę do mojego m na piwko i pogadać ,dobranoc wszystkim!!!!

oj oj oj przytulajcie sie moze cos z tego bedzie:sorry2:

A ja sama Laura spi a moj jeszcze na budowie
Lali dzis nie miala apetytu zjadla platki na mleku, 500ml kaszki na mleczku i bede musiala jej dac na snie mleko zeby nie plakala nad ranem z glodu:baffled:

reklama
Do góry