reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wpadłam, poczytałam, zaznaczyłam swoją obecność na bb i znikam.
Lecę zrobić Misi kolację bo niedługo dobranocka.
Miłego wieczoru i upojnej nocki:tak::-D:tak::-D

WITAM Maritke ,to nowa mamusia z bliżniętami,szkoda że i ja nie mam !!takich odchowanych w wieku Klaudii co najmniej:-):-):-):-)Słyszałyście o 8 raczkach z ameryki ,to dopiero czad ,babka w domu miała już 6 dzieci !!!i zdecydowała sie na in vitro 6 zarodków z czego któryś się podzielił i urodziła 8!!!!A teraz zastanawia się jak utrzyma rodzinę bo ona niby z zasiłków żyła-nie rozumiem tego.

Ja w pierwszej ciazy mialam jeszcze mniejszy brzuch i lekarze jak przyjechalam rodzic smiali sie ze mnie ze pomyliłam termin o trzy miesiace:szok::szok::szok:

Ale w pierwszej ciazy przytyłam 9 kg(takie naciagane)a w drugiej 7,5(tez takie naciagane)

Moje dziewczyny wlasnie jedza parowki jedynki i mam spokoj

WITAM Maritke ,to nowa mamusia z bliżniętami,szkoda że i ja nie mam !!takich odchowanych w wieku Klaudii co najmniej:-):-):-):-)Słyszałyście o 8 raczkach z ameryki ,to dopiero czad ,babka w domu miała już 6 dzieci !!!i zdecydowała sie na in vitro 6 zarodków z czego któryś się podzielił i urodziła 8!!!!A teraz zastanawia się jak utrzyma rodzinę bo ona niby z zasiłków żyła-nie rozumiem tego.
:szok::szok::szok::szok::szok: O JACIE:szok::szok::szok::szok:
Jak ja bylam z Dominikiem w ciazy to w jakims dziwnym kraju kobieta urodzila siedmioraczki:szok:Najmniejsze wazyło chyba 360 gr a najwieksze 700 i wszsytkie przezyły

A u mnie m czyta dzieciajkom które już grzecznie w łóżeczkach ,po kolacyjce na wieczorynke czekają,jeszze pewnie z 10 razy do nas zawitają:pić jeść siku kuoe ,buzi:-D,ale i tak zaczyna sięmoja ulubiona część dnia:tak:

O mato nie słyszałam:szok::szok::szok:

Ale iu nas ludzie by byli zbulwersowani że decyduje się ktoś świadomie na mnogą ciąże kiedy nie ma warunków ,podobno ta pani pomocy się domaga,wolontariuszy którzy by przychodzili pomóc bo na opiekunów profesjonalnych :szok: nie stać ,i jeżeli to prawda faktyczna to przeginka.

reklama
Do góry