reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja z szamponow uzywam tylko head&schoulders do wlosow farbowanych:tak:
Jestem z niego mega zadowolona
Z oriflame uwielbiam perfum celebre:-);-)

reklama
ja tam nie ufam samoopalaczom ma z avonu i boje sie uzyc heheheh
To taki co stopniowo opala ale jeszcze sie nie smarowalam:-D
Ja mam z AVONU posmarowałam sie raz i przestałam bo miałam straszne plamy a z NIVEA był lepszy
seweryn138.jpg

seweryn139.jpg

ogladajcie ogladajcie bo jutro skasuje :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ślicznie wyglądasz a co do biustu to ja mam teraz taki a jak przestałam karmić Martynke to miałam ciut mniejszy ale mi to przeszkadza wolała bym mniejszy
taaaaaaaaaaaaa one wszystkie tak smierdza
moj m jak przyszedl kiedys z roboty w nocy to wymsknelo mu sie "k***a co tu chomik zdechl?" i ja sie obudzilam i maly sie obudzil tez prosil zebym sie nie smarowala na noc ale czasem mu to przeszkadza a czasem nie :baffled:
:-D:-D:-D:-D:-D:-Da to dobre
dobra dziewczynki ja ide sie polozyc moze zasne i obejdzie sie bez tabletek..:tak:

Dobranoc i dziękuję za info, po 3 mcu może sie zmoge i pjójde do sadysty...:zawstydzona/y: Gorzej jak mnie w ciąży wymęczy błehehe i z bólu urodze na tym fotelu:-D:-D:-D
Dobranoc
Mojej kuzynce gin wyliczył, że dziecko będzie ważyć ponad 4,5 kg :szok: A urodziła 2,900 :szok:

U mnie regularna zima, Za oknem zrobiło się biało :szok::rofl2:

M zadzwonił, że dopiero za godzinkę będzie w domu :baffled:
Spadam do wyrka bo rano nie wstanę...
Do jutra :rofl2:
Dobranoc

dziewczyny można sobie dodać jakoś więcej emotikonek????? bo mi to brakuje na gg miałam więcej takich fajnych:tak::tak::tak::tak::tak:
masz tam pod emotikonkami [wiecej] i tak jest duzo

Ja z szamponow uzywam tylko head&schoulders do wlosow farbowanych:tak:
Jestem z niego mega zadowolona
Z oriflame uwielbiam perfum celebre:-);-)
celebre jest w avon ;-)

ja mam problem z włosami:-( zawsze miałam bardzo gęste błyszczace a teraz nie dość że wypadają garściami to jeszcze tak końce suche i się rozdwajają mimo obcięcia prawie 15 cm a przy skórze łojotok i jak codziennie nie umyje włosów to sypią mi się białe płatki łupieżu i głowa swędzi no i tłuste:-:)-( już chyba wszystkie szampony przetestowałam jakie są heden showders shauma ziołowe itp nizoralle nawet lecznicze niby pomaga na łupież ale włosy dale się przetłuszczają:crazy:

ja mam problem z włosami:-( zawsze miałam bardzo gęste błyszczace a teraz nie dość że wypadają garściami to jeszcze tak końce suche i się rozdwajają mimo obcięcia prawie 15 cm a przy skórze łojotok i jak codziennie nie umyje włosów to sypią mi się białe płatki łupieżu i głowa swędzi no i tłuste:-:)-( już chyba wszystkie szampony przetestowałam jakie są heden showders shauma ziołowe itp nizoralle nawet lecznicze niby pomaga na łupież ale włosy dale się przetłuszczają:crazy:
a sprobuj isc do odpowiedniego lekarza nie wiem dermatolog sie tym zajmuje :confused:

reklama
Do góry