reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A moja ogląda Auta, po raz 2 w dniu dzisiejszym :szok: Niech się ciepło robi bo już za dużo tego gapienia się w ekran :baffled:
lepeij jej włącz Potwory i spółke:-)duzo fajniejsza bajka.

Ha ha ha ,dobre,mieli co chłopaki w domu opowiadać!!!My jak jest ciepło też jeżdzimy w plener ,w wakacje pojechaliśmy do takiego prxydrożnego lasu ,wydawało nam sie że nikt tu nas nie zauważy ...w trakcie, jakieś 50 metrów od nas przejeżdżał facet na rowerze ,o mało w drzewo nie walnął,wstydzę sie do tej pory jak mi sie przypomni ..ten to dopiero błyszczy na imprezach...:-)Oczywiście nastrój mi od razu minął,,,,
ja tez pare razy mialam odobne sytuacje:-)
a raz to nas jez nastraszył w nocy:-Dbo tak starsznie tupał i myslelismy ze ktos idzie:-):-):-):rofl2:

A jak zainstalowac to gg

koniecznie
jak ktoras chce moje gg to niech pisza na priva ,wole nie podawac numeru publicznie:-)

kurcze wzilam o 13 drugi ibuprom i przeszlo mi rwanie w barku ale znow sie zaczyna.ale co sie dziwic skoro taka zmienna pogoda:baffled:
przezd chwila swieciło słonce i znow sypie:crazy:

a moj komp cos mnie dzis nie lubi,musialam go resetowac bo sie zawiesil:wściekła/y:

reklama
Do góry