reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a u mnie choc niedaleko mamy to pada snieg ale slonce swieci :-p:-p:-p:-p

Juz teraz się też przejaśnia powoli.. akurat słońce już schodzi w bok bloku i zaniedługo go nie bede wogóle widziec.. na szczescie w nowym mieszkanku w salonie okna beda na poludnie a w sypialni na północ:tak: najlepsze rozwiązanie:-D:-D

No ja na razie uciekam, obiadek dokończyć i będę miała wolne. Kubek śpi na szczęście i mam nadzieję że trochę pośpi :tak::tak::tak: miłego popołudnia życzę mamuśki :-D:-D:-D:-D

Ja tez narazie uciekam, ide sie wykąpac, potem trzeba babcie odwiedzic bo wczoraj urodziny miała a ja w pracy:szok::szok:

Miłego popołudnia:tak:

Ja dzis na obiad robie naleśniki z brzoskwiniami, a że nie jest to danie pracochłonne, postanowiłam ze 2 godzinki wygospodarować tylko dla siebie...:tak:.
Lecę, bo maluszek dobrał się do ziemniaków:szok:

e tam lipna, u mnie lepsza niz wczoraj :tak: Ale mogłaby by lepsza...:-D:-D
Zawsze źle:-D:-D:-D
no w sumie zawsze moze byc gorzej:-)
no u mnie jakby tak nie wiało to by było ładnie bo słoneczko wyszło. Ja tam kawy nie mogę pić, śpię po niej :tak:
woow mi kawa nie przeszkadza tez moge isc spac po niej:-D
A ja z tego wszystkie co wyczytałam o tych cholernych szczepieniach w nocy ,to teraz nawet się z Wami nie przywitałam.
Świnia jestem -wybaczcie :-D:-D
Witam zatem wszystkich dzisiejszego ranka :-D:-D:-D
wybaczamy;-)
Ostatnio ciągle mam smaki na kakao to kupiłam:tak::-D

I zaszalałam normalnie oryginalny Nequick :-D:-D:-D:-D

Kurde, za szybko pochwaliłam pogode, teraz w momencie sie zrobiło ciemno i snieg zaczął sypac :baffled::baffled:
tez mam to kakao
Ja dzis na obiad robie naleśniki z brzoskwiniami, a że nie jest to danie pracochłonne, postanowiłam ze 2 godzinki wygospodarować tylko dla siebie...:tak:.

pycha nalesniki:-p

reklama
jeszcze nie jadłam z brzoskwiniami :no::no::no: trzeba spróbować tak tak

A jadłyście naleśniki z bananami :-):-):-):-):-):-) pycha

do tego polewać serkiem danio waniliowym lub jagodowym, spróbujcie pycha pycha :tak::tak::tak::tak:

Do góry