reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a ja mam dzis tak za oknem brrrr

Załączniki

• S6003199.jpg
    S6003199.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 23
  • S6003200.jpg
    S6003200.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 22
reklama
Madziulanatasza wszystykiego naj naj z okazji urodzinek !!!!!!

Witam nowe mamuśki i te stałe. Nawet nie próbuję nadrobić zaległości bo trochę tu nie zaglądałam do Was :-:)-:)-( Humoru nie mam, dzisiaj Radek miał przyjechać a nie przyjedzie. Jaki chłopak wyjechał od nich na przepustkę i przysłał do jednostki L4 no i dowódca się wkurzył i powiedział że nie będzie już w ogóle wyjazdów. Jestem tak wkurzona i smutna że masakra :wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)wściekła/y: Jedno dobre w tym wszystkim to że teściowa mi w końcu samochód dała :tak::tak::tak: nie muszę w domu już siedzieć, tylko wsiadam i jadę. Ale pogoda okropna, chociaż coś widzę słoneczko wychodzi :-D

Ide sobie kawe zrobic i posiedze z wami bo tak to z doskoku byłam i tylko czytałam.Kamilek spi a Martynka jak zwykle na bajkach i z babcią koleguje dzisiaj
ja juz po kawce ale nie weim czy nie zrobic sobie drugiej slabszej :dry:
a ja mam dzis tak za oknem brrrr
ojej
u mnie ie ma takiego widoku ale chcialam wczoraj cyknac fotke kopalni noca bo mam fajny widok z okna :tak:

Witam babeczki po łuższej nieobecności(jakies 200 postów):-D:-D Jak mnie wczoraj wywaliło z BB w pracy juz nie miałam czasu wejśc bo co chwile ktoś właził, poza tym przed urlopem trzeba było wszystko po sobie ogarnąc:-D:tak::tak::-D:-D:-D

WITAM NOWE MAMUŚKI_PRZYSZLE NAŁOGOWICZKI :-D:-D:-D
Witam Drogie Panie:-)
Ja też siedzę z moim synkiem w domciu, no 4,5 roku już będzie, i na razie zmiany się nie zapowiadają, czasami mi z tym dobrze czasami źle, ale daję rade:blink:
Witamy witamy:tak::tak::-D
Boże dzięki Ci za internet....wreszcie jakaś odmiana....:-D
O tak nie ma to jak internet :tak::tak: Witam również:-)

zresztą w b iegu tez można pisać .....dobrze że mam laptopa to jakby co wszedzie mogę go sobie zabrac....jedną ręką bedę kroić drugą pisać...;-):-D
Tak, laptop dobra rzecz:tak: :-D:-D
oj te tesciowae
trzeba byo objrzec"sposob na tesiowa":-)
:-D:-D
Oglądałam......ale to jest jeszcae gorsza wersja tesciowej....Jej się nie da ujarzmić...
Jeszcze gorsza?:-D:-D:-D:-D

no wiem on anemie ma juz od 3 mz :dry: a ma rok i 2 mce

zapomnialabym
wszystkiego najlepszego dla madziulanatasza sto lat sto lat
idealny.jpg

Jaki piękny torcik, jak mogę to się do niego dołączam:tak:

madziulanatasza sto lat!!

As76 ja Cię doskonale rozumiem i wiem co przechodzicie i jak to przeżywacie i tym bardziej rozumiem Twoją bulwersację, bo u mojej kuzynki która miała bliźniaki, po szczepionce podobno przedawkowanej jeden z chłopców dostał paraliżu i i niedowład lewej strony ma do dzisiaj:crazy::crazy::crazy: pomimo, iż chłopak ma 20 lat i cały czas był rehabilitowany i do tej pory ciągle jest gdzieś wysyłany ale nio ma żadnej poprawy :no::no::no: to jest poprostu szok :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kolejne powikłanie poszczepienne.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzisiaj laseczki byłam pierwsza :-):-):-) hurrrraaaa:-):-) ale właśnie spostrzegłam się, ze piszę sama do siebie:-):-) Wy nocne mareczki w nocy piszecie jak ja śpię, a teraz śpicie sobie tak:-);-):tak::tak: jak mój stary wyjedzie do Mińska już niebawem na dniach to i ja będę z Wami po nockach siedziała:-):-) a teraz mykam pod prysznic bo na 9 muszę być u babci, zrobić jej zakupy, leki powtórzyć itd....:-):-) miłego dnia dziewczyny i do poklikania:-):-)
ps. od kilku dni mam straszne dziwne mdłości z rana:-);-);-) czuję sie tak jakbym zeszła z karuzeli po godzinnym kręceniu sie na niej i do tego jeszcze miesiączka mi się opuźnia już 3 tydzień:happy::happy::happy::no::no::no:, ,,,, a może ja poprostu jestem w ciąży????:happy::happy::happy::confused::confused::confused::confused::confused::confused: muszę kupić dzisiaj test :szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D ale fajnie by było:-D:tak::tak:

Czekam na wynik testu .:tak::-D

My mamy znów nowe słówko.
Oliwka bawiła sie lampką nocką,zapalała i gasiła.I zapaliła i woła: mama świeci :tak::tak::tak::-):-):-):-):-)
Moja gaduła,co dzień coś nowego :-):-):-)
Gratuluje nowych słowek:tak::tak::tak:Zdolna dziewczynka:-)
U nas tez gadanie na całego ale ja sie tego spodziewałam bo pamietam kiedy i ile gadał mi Dominik:tak::tak::tak::-)

no wiem on anemie ma juz od 3 mz :dry: a ma rok i 2 mce

zapomnialabym
wszystkiego najlepszego dla madziulanatasza sto lat sto lat
idealny.jpg
Mniam,mniam. Torcik rewelacja;-):-)

Oliwka ma już za sobą 3 dawki na błonnicę,tężec i krztusiec i nic jej nie jest.rozwija się prawidłowo
My tez mamy wszystkie szczepionki zaliczone:tak:Z tym ze z lekkim opoznieniem bo ze wzgledu na niska masa ciala zaden lekarz nie chcial podjac odpowiedzialnosci za pierwsza szepionke- przeciwko gruzlicy

na badania mam skierowanie bo jak kiedys wspominalam Sewi mial anemie ...
i zeby ja wykluczyc musze isc na badania oby ostatnie :dry:
ale jakos nie mam czasu isc z nim na to ...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Oby wyniki było ok:tak::tak::tak:Moje tez kiedys czesto mialy badana krew poniewaz mialy niedokrwistosc i chyba z trzy razy dostawaly hemofer,kwas foliowy i jakas wit do tego

Witam nowa mamusie:tak::tak::tak:

reklama
Do góry