reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zadowolony ,zadowolony:tak:
Jak przynioslam Jemu firanki i polozyłam narazie na lozku to usiadl kolo nich i chyba ich pilnowal:szok::-D
Tylko nie chce wpuszczac dziewczynek do siebie

AGNES
Co to jest to clemastinum:confused:

reklama
Helena wstała marudna :baffled: A M zadzwonił że jakis kolega poprosił do zeby z nim na zakupy pojechał :angry: Bo tamten nie ma samochodu i prawa jazdy :wściekła/y: Nie ma też zony i dzieci to mu się nudzi w poniedziałek wieczorem :angry:

Zadowolony ,zadowolony:tak:
Jak przynioslam Jemu firanki i polozyłam narazie na lozku to usiadl kolo nich i chyba ich pilnowal:szok::-D
Tylko nie chce wpuszczac dziewczynek do siebie

AGNES
Co to jest to clemastinum:confused:
Ja odpowiem za Agnes.
Clemastinum to lek przeciwhistaminowy taki jak Zyrtec tylko o niebo łagodniejszy dla organizmu.
Daję się też go przy katarach ,by zblokować cieknący katar(spowodowany wzmożoną produkcją histaminy)

Dziekuje AS
Ja o tym nigdy nie słyszałam:no:
hmm ja tez nie
Tu z grubsza o samej diecie
Dieta proteinowa - Onet.pl Zdrowie
tu jest duża grupa wsparcia.
Rewelacyjna Dieta Protal ! - Forum Kulinarne Smaczny.pl
polecam

moja znajoma schudła w 3 miesiące 9 kg. i czuje się świetnie .Praktycznie bez żadnych wyrzeczeń i bez głodzenia.
Powiem Wam ,że ja czasami korzystam z ich przepisów ,bo są przepyszne.
Przepisiki na jedzonko z fazy uderzeniowej są w osobnym wątku na tym samym forum..
moze tez skorzystam z przepisow:tak:
Ja posprzatam sobie pozniej,bo teraz to mam tak milusio ze az mi sie nie chce odpalac odkurzacza;-)

Przyslali mi dzisiaj firanki do Dominika:tak:Jak M załozy u niego karnisz to juz wszystko bedzie mial skonczone:tak::tak::tak:
Pozniej tylko dokupie jakies biurko ale do zerowki idzie od wrzesnia wiec mam jeszcze czas

powolutku i pokoik bedzie gotowy

My po kapieli:tak:
Laura na nocniczku:))

Dziekuje AS
Ja o tym nigdy nie słyszałam:no:
Wszystkie leki przeciwhistaminowe czyli blokery histaminy mają takie samo zadanie.
Zblokować wzmożoną produkcję histaminy.
Histamina jest produkowana przy wszystkich infekcjach,katarach,pokrzywkach ,alergiach.
Takimi lekami są min.
Zyrtec (nie polecam,bo w dłuższym stosowaniu uzależnia) Claritine,Clemastinum,Aerius (ten polecam najbardziej bo jest najnowszy i najmniej szkód dla organizmu przynosi) jeszcze jest Loratadyna z tych co ja znam.
A tu o Clemastinum.
Clemastinum (Clemastinum) - Encyklopedia leków "Dbam o Zdrowiei tu
http://www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=536

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry