reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dlatego ja sie nigdy nie sczepię na grypę :-D:-D:-D:-D:-D

Anka Oliwka śpi długo w dzień ale za to nocki zarywa,więc nie wiem co jest lepsze.JUż minęło 3h teraz jak spi.I widzę że nie ma zamiaru na razie wstać.No ale odsypia bo w nocy zrobiła sobie 3h przerwę w spaniu :tak:

reklama
mojja jula jak skońzyła rok to przestała w dzień spać czasami zasneła a czasami ze zmęzenia potykała się o własne nogi:-D:-Dale nocą ładnie spała bo od 19.30 do 8.30 rano:tak::tak::tak:zresztą adam nie był lepszy bo miał półtora roku i przestał spać w dzień z tą różnicą że on zasypiał o 21-21.30 usypiany a wstawał o 5.30 wyspany skory do zabawy:szok:i do dziś malo snu potrzebuje.........zobaczymy jaki będzie antoś..................

Witam po poludniu,

Helen zasnęła nad miska zjedzeniem :-D śpi już 30 min, ciekawa jestem jak długo jeszcze :baffled:

Ja za szczpinki płaciłam, z dodatkowych wzięliśmy na razie rota bo to trzeba było do 6 miesiąca zaszczepić. A pneumokoki i menigo koki lekarka nam doradziła po 2 roku zycia. Stwierdziła, że skoro dziecko nie idzie do złobka a wdomu jest jedna to ryzyko minimalne, a po 2 roku zycia jest mniej dawek :tak: np na pneumokoki jest jedna anie trzy...

Byłam u gina powiedział mi ze jestem za gruba :wściekła/y::angry::crazy: Myślałam ze go powieszę. Do tej pory byłam zadowolona, w ciągu ostatnich 4 tyg przytyłam dokładnie1,3kg a on mi że to za dużo :szok:

Moje potworki zjadly obiad i co:confused:I nadal wyja i pchaja sie jedna przez druga na mnie:szok::wściekła/y:
Dominik wlaczyl Rybki z ferajny moze sie zainteresuja bo jak nie to ....:-p

Witam po poludniu,

Helen zasnęła nad miska zjedzeniem :-D śpi już 30 min, ciekawa jestem jak długo jeszcze :baffled:

Ja za szczpinki płaciłam, z dodatkowych wzięliśmy na razie rota bo to trzeba było do 6 miesiąca zaszczepić. A pneumokoki i menigo koki lekarka nam doradziła po 2 roku zycia. Stwierdziła, że skoro dziecko nie idzie do złobka a wdomu jest jedna to ryzyko minimalne, a po 2 roku zycia jest mniej dawek :tak: np na pneumokoki jest jedna anie trzy...

Byłam u gina powiedział mi ze jestem za gruba :wściekła/y::angry::crazy: Myślałam ze go powieszę. Do tej pory byłam zadowolona, w ciągu ostatnich 4 tyg przytyłam dokładnie1,3kg a on mi że to za dużo :szok:
nie przesadza ten gin:confused::confused: dużo nie przytyłaś........ na mnie krzyczał że chudne:-Dtak źle tak nie dobrze:-D:-D:rofl2:

dowikla moze one uważaja że za długo siedzisz przed kompem :-D:-D:-D:-D moja Oliwka też czasem tak robi i muszę zejść :tak::tak::tak:a jak sie wkurzy tak na maxa to podchodzi i wyłancza mi komputer :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry