reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry
Słońceeeee! :-D:-D:-D:-D Hurrrraaa! :-D:-D:-D
Dziś będzie długi spacer! :tak:
Poczytam was później, bo teraz Pe marudzi. Mam nadzieję, że niedługo zaśnie. Wczoraj poszedł spać o 23:30, po czym wstał przed 2:00 :szok: Nic mu nie dolegało, po prostu chciał się pobawić :dry: No i dziś już przed 7:00 znów był na nogach. :sorry2:
Dziewczyny dajcie troche tego słoneczka u nas sie na słonko nie zapowiada.No to miałaś nocke fajną:-D

reklama
Witam,

ja też poproszę o słoneczko :tak:

U mnie pochmurno i deszczowo :baffled:

Ja po ciężkiej nocy, Helena się budziła i wołała, chciała żeby z nią spać:baffled: Musiałam jej w nocy nurofen podać, po narzekała na głowę:no:

M wrócił dopiero po 22:angry:

Spaaaaaac...

Oki,j uż jestem
Hmmm, a jakby się tak dobrze zastanowić, to te nasze dzieciaczki panują nad nami...:szok:
No niestey masz rację, ale może to panowanie nad posiłkami to krok ku lepszemu?
Normalnie szok u nas jest buża
U nas strasznie wiało i lało. Wiatrzysko takie, że wrażenia jakby miały okna zaraz wepchnąć do mieszkania. Gwizdało, aż strach.
Ale Oliwcia tatuska załatwiła:
leciała do niego i skoczyła mu kolanem centralnie w jajca :-D:-D:-D:-D:-D:-D
ma za swoje,trzeba było nie wariować :-D:-D:-D:-D:-D:-D
U nas tak bardzo często jest. Piotr leży a mała po nim skacze. No i za lenistwo ze 3 x w tyg dostanie.
Odpisał: żebym go zaskoczyła no i przedłużyli mu umowe dostał na rok:-)
No to moje gratulacje.
Zaskoczyła powiadasz? ja mam jeden komplet ze skóry, kocicy, mogę pożyczyć, tylko czy będzie pasował?
Aż mam ochotę założyć coś zwiewnego:rolleyes:ciekawe czy go od 39 i pół odciągnę?
No mi mój nie dał do końca obejrzeć. Mała wczoraj padła jak kawka, bo popołudniu nic nie spała. ..
idę teraz obraz porobić ,bo już cicho się robi i na kolorach się skupić można.Stoi tak ten obraz na krośnie i zachęca widokiem ,że nie sposób do niego nie przysiąść.
Malujesz? pochwal się

Luna to daj nam troche tego słonca u nas w nocy padał snieg no i troche go jest tak jak na zdjęciu.
No i Kamilek o poranku.
No z przyjemnością, wyśłe zaraz poleconym.
No to masz czytania bo sporo tego ja wczoraj napisałam chyba ze 30 postów:szok::szok::-D:-Dmiłego czytania
No było, było. Produktywne popołudnie wczoraj miałyście.

Słuchajcie, czy to u nas czytałam, że któreś zachwalają jakiś fotelik samochodowy? My musimy zmienić na większy, tak od 13kg. Czy możecie mi coś polecić? A może któraś ma ochotę odsprzedać już niepotrzebny>
A tak to u nas dziś wygląda, oczy mrużyć trzeba

Załączniki

• Obrazy.jpg
    Obrazy.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 18
Witam środowo:-)

U nas słoneczko pięknie świecie, nareszcie, ale nadal wieje:szok:.

Dzis kolejny dzień pod znakiem rozjazdów. M zaraz jedzie do taty do szpitala, a później do pracy... i znowu wszystko na mojej głowie:baffled:.
Obiecuję sobie, że kiedys jednak odpocznę:happy:...

Wiktoria, gratulacje z okazji przedłużenia umowy:-D. Zawsze to kolejny rok stabilności. Szkoda tylko, że łączy się to z rozłąką ...

reklama
Do góry