reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej babeczki :)
moj maz od rana okupuje kompa wiec nie wiem czy az do jutra sie odezwe-prace pisze dyplomowa;
zapewne naklikacie ze bede czytala pol dnia :)
cieplutkie pozdrowionka w ten paskudny dzien- wieje i leje

reklama
Shady ja nie wiem wiem tylko tyle ze pierwsze zdjecie jest za darmo

Shoomna ale slicznie Julitka stoi ;D

Dostałyście piękne życzenia i prezenty :) również skladam mamusiom życzonka wszystkiego dobrego i pociechy z dzieci :)
Ja dostałam piękny bukiecik konwalii, cudnie pachną w pokoju. Pierwszy raz obchodzę Dzień Mamy, dziwne uczucie,ale jakie miłe  :D

co do aukcji to my nawet parę rzeczy nie sprzedaliśmy, np. lornetki, czy sprężyn...

Izabelka pisze:
co do aukcji to my nawet parę rzeczy nie sprzedaliśmy, np. lornetki, czy sprężyn...

ja tez nie wszystko sprzedaje za pierwszym razem, kilka razy jak drugi raz wystawiałam to dałam tanie a w rezultacie i tak poszło drozej :D

Jasko znowu poszedl spac a mezuc z pracy wrocil
Obiadek sie gotuje

kurcze nie mam pomyslow na zupki dla Jaska- JOASKA co ty gotujesz malemu na obiadki

A zapomnialm napisac -wczoraj maluszek na podwieczorej jadl kisieloek z jabluszkiem ( kisilek oczywiscie z soczku)

reklama
malutka wczoraj robilam mu krupnik..........a dzisiaj sloiczek z indykiem, poniewaz nie mam ochoty nic gotowac!!
a jak gotuje co jakas jarzynoweczke z kurczakiem, albo sosik z ziemniaczkami :)

Do góry