reklama
shady
Fanka BB :)
brenda pisze:az dziwne ze nikt nie chce kupic
no wlasnie....ehhh
Izabelka
Oski i Wercia
Dostałyście piękne życzenia i prezenty również skladam mamusiom życzonka wszystkiego dobrego i pociechy z dzieci
Ja dostałam piękny bukiecik konwalii, cudnie pachną w pokoju. Pierwszy raz obchodzę Dzień Mamy, dziwne uczucie,ale jakie miłe
co do aukcji to my nawet parę rzeczy nie sprzedaliśmy, np. lornetki, czy sprężyn...
Ja dostałam piękny bukiecik konwalii, cudnie pachną w pokoju. Pierwszy raz obchodzę Dzień Mamy, dziwne uczucie,ale jakie miłe
co do aukcji to my nawet parę rzeczy nie sprzedaliśmy, np. lornetki, czy sprężyn...
shoomna_a pisze:Kunda pisze:Shoomna ale slicznie Julitka stoi ;D
Mamusia jest z niej dumna
nie dziwie sie ;D
Izabelka pisze:co do aukcji to my nawet parę rzeczy nie sprzedaliśmy, np. lornetki, czy sprężyn...
ja tez nie wszystko sprzedaje za pierwszym razem, kilka razy jak drugi raz wystawiałam to dałam tanie a w rezultacie i tak poszło drozej
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
Jasko znowu poszedl spac a mezuc z pracy wrocil
Obiadek sie gotuje
kurcze nie mam pomyslow na zupki dla Jaska- JOASKA co ty gotujesz malemu na obiadki
A zapomnialm napisac -wczoraj maluszek na podwieczorej jadl kisieloek z jabluszkiem ( kisilek oczywiscie z soczku)
Obiadek sie gotuje
kurcze nie mam pomyslow na zupki dla Jaska- JOASKA co ty gotujesz malemu na obiadki
A zapomnialm napisac -wczoraj maluszek na podwieczorej jadl kisieloek z jabluszkiem ( kisilek oczywiscie z soczku)
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
malutka wczoraj robilam mu krupnik..........a dzisiaj sloiczek z indykiem, poniewaz nie mam ochoty nic gotowac!!
a jak gotuje co jakas jarzynoweczke z kurczakiem, albo sosik z ziemniaczkami
a jak gotuje co jakas jarzynoweczke z kurczakiem, albo sosik z ziemniaczkami
Podziel się: