reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

u nas znowu wieje :(
Mam nadzieje ze jutro bedzie jakas lepsza pogoda bo umywilismy sie na grila

reklama
WSZYSTIM MAMUSIĄ DUZO WYTRWALOSCI ,ZDRÓWKA,MILOŚCI UŚMIECHU POCIECH I SWOJEGO NA KAZDY DZIONEK ŻYCIA,ZĄBKÓW BEZBOLEŚNIE WYCHODZĄCYCH,KROCZKÓW PIERWSZYCH RÓWNO STĄPAJĄCYCH A KAŻDY TRUD ŻYCIA NIECH USMIECHEM BĘDZIE NAGRADZANY

witajcie !!!
ja juz dostalam piekne laurki od mojego Mateuszka i Wiki(braciszek pomugl zrobic siostrze)dostalam piekny wiersz i serce z obietnicami i gotowe sniadanko i duzo caluskow( czyli sily na caly dzien) ach te moje kochane urwiski >:D :angel: >:D :angel:

widze ze nikogo niema??????
ale tez doczytalam sie ze nietylko ja mialam problem wczoraj rano z wejsciem na bb no a potem to obiadek i zakupu i pojechalismy odwiedzic tesciowa jak tam jej noga i zlecialo a wieczorkiem mielismy goscia i tak to leci ten nieublagalny czas :p
musze wczorajsze nadrobic

Witajcie!
Jestem u rodzicow- bo bylismy u okulisty z Jasiem , a odszpitala to tu calkiem blisko

Jasko ma zaczerwienione i spuchniete powieczki, mialm juz tego dosc i poszlam do specjalisty
Dala nam masc- ale sama nie wiem do konca od czego to- czy uczulenie czy prz4eslwietlone przez slonko oczka.
Podobno jakby bylo uczulenie to milaby oczka czerwone i ropiejace a tak nie jest- wiec jestem glupia , zobaczymy czy masc pomoze

A teras Jasiutek usnal wiec postanowilm troszke popisac- jak jest z kim, oczywiscie??

Czesc laseczki....powiedzcie mi ile trwa mniej wiecej oczywiscie sprzedanie czegokolwiek na Allegro??? bo juz 3 dzien a ja tego albumu nie sprzedalam, wiec jak nie sprzedam jestem winna Allegro 2,55 zaj... iscie co??? chyba sobie to Allegro odpuszcze.... :(

shady pisze:

Czesc laseczki....powiedzcie mi ile trwa mniej wiecej oczywiscie sprzedanie czegokolwiek na Allegro??? bo juz 3 dzien a ja tego albumu nie sprzedalam, wiec jak nie sprzedam jestem winna Allegro 2,55 zaj... iscie co??? chyba sobie to Allegro odpuszcze.... :(

oj a czemu tak duzo????????//

ja za aukcje place max 40 groszy :)

WITAJ SHADY JA NA ALLEGRO SPRZEDAJE WÓZEK JUZ OD DWÓCH TYGODNI I NARAZIE ŻADNEGO ODZEWU ZE STRONY KUPUJACYCH MOZE WCZESNIEJ SPRZEDAM Z INNYCH OGŁOSZEN PAPA :)

Joaska dlatego bo chcialam zeby bylo pogrubione w aukcjach i dupa salata.... a powiedz mi czy jak juz mina te 7 dni to moge raz jeszcze to samo wystawic??? i znowu bede placic tyle???

Syl1982wia 2 tygodnie???? o matko, niezle tym bardziej ze lajzy pobieraja sobie prowizje.....ehhhh...czyli tak naprawde dokalda sie do tego interesu jak nikt nic nie kupi :(

reklama
shady ale ja tem mam pogrubione, fotki powklejane i jakos place 40 gr. max. zaloze sie ze wklejasz duze zdjecia a tam sie placi za to, poza tym mozna zaladowac fotki przez np. tynipic i wkleic adres html i juz masz fotki za darmo........

Do góry