reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Agnes Laura na poczatku mi zupki ogorkowej nie chciala heheeh wolala same ogorki:-D

Cos pochmurno mi sie zrobilo a chcialam jescze isc na spacerek z Laura:baffled:

Mieszkanie wysprzatne a ja chyba nie wyjde na spacerek bo jak mnie deszcz zlapie to masakra.Bo wiecie moja mala nie lubi foli na wozku.Kopie w nia rekami odpycha:crazy::szok:

Witam
ZALICZYŁAM TESTY Z PRAWA JAZDY
a tak sie bałam ze nie dam rady ...

Gratulacje :-):-):-):-)

Dzien dobry dziewczyny:-)czy moge do Was dolaczyc??...

Zapraszamy :tak:

...czy rzeczywiście te Kubusie to takie swinstwo?????

Czytałam róże opinnie. Moja pije. Nie codziennie, ale pije. Moim zdaniem z umiarem to można wszystko :tak:

**malinka** dobra i zupka :))
Ja juz zjadlam obiadek lali dostanie o 16 a teraz wcina ogorka kiszonego-uwielbia.Wasze malenstwa tez tak wcinaja ogorki? a o cytrynie nie wspomne:-D

Helena uwielbia ogórki kiszone, cytrusy, cytryna nie pogardzi :rofl2::-D:-D

Dostałam skierowanie do szpitala klinicznego do poradni diabetologicznej :baffled:
Przytyłam 5 kg przez ostanie 2 miesiące :no: Dietka mnie czeka :baffled::szok:

ja chyba nie wyjde na spacerek bo jak mnie deszcz zlapie to masakra.Bo wiecie moja mala nie lubi foli na wozku.Kopie w nia rekami odpycha:crazy::szok:
Oliwka przyzwyczaiła sie do foli,siedzi grzecznie i obserwuje jak deszcz pada :-)

Anabuba oznacza ze mineły juz 3 dni od mojego śłubu:-) Jestem teraz mężatką

wiewióreczka To Gratulacje !!!!!! Kurcze nic sie nie chwalisz,

reklama
Do góry