reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No i moje malenstwo też się już wyspało. szkoda, zdążyłam tylko podłogi pomyć i pranie pościągać i pochować.
Jesteśmy małżeństwem. Piotr dostaje coraz niższe wypłaty, dosłownie z miesiąca na miesiąc.Było 2tys z kawałkiem teraz 1200. Dodatkowo rodzinne i wychowawcze to 450zł.
Piotr był już kiedyś w pomocy społecznej ale go spławili. Chyba sama się przejdę. Czy któraś z Was się orientuje jak mało trzeba mieć, żeby cokolwiek dostać?

No i moje malenstwo też się już wyspało. szkoda, zdążyłam tylko podłogi pomyć i pranie pościągać i pochować.
Jesteśmy małżeństwem. Piotr dostaje coraz niższe wypłaty, dosłownie z miesiąca na miesiąc.Było 2tys z kawałkiem teraz 1200. Dodatkowo rodzinne i wychowawcze to 450zł.
Piotr był już kiedyś w pomocy społecznej ale go spławili. Chyba sama się przejdę. Czy któraś z Was się orientuje jak mało trzeba mieć, żeby cokolwiek dostać?

luna pisałąm Ci pare postów do tyłu.jeżeli twój dochód rodzinny nie przekracza 504zł na osobę a w twoim przypadku nie przekracza to należą Ci sie pieniądze-te 450zł.musisz tylko papiery złozyć.

MADZIULANATASZA
Zeby starac sie o zasilek z opieki spolecznej miesieczny dochod na osobe nie powinien przekraczac 351zł:szok:

reklama
Do góry