reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A jak tam kochane z waga stoicie?ja sie wzyłam ostatnio tydzien temu...i od czwartku biore linee.ciut jakby mnie mi sie jesc chciało,ale i tak słodkie chodzi za mna ale to pewnie na @ :crazy:

jesli chodzi o odchudzanie to stanęłąm z wagą,poleciało te 3kg i na razie nic :no: możw dlatego że zaczęłąm więcej podjadać ale może to i dobrze bo jak nagle tyle schudnę bo będę się głodzić a później muszę zacząć coś jeść to będzie efekt jo-jo i będzie jeszcze gorzej i cały mój wysiłek na marne.

Ja mam z natury ciemny blond,ale mialam juz chyba wszystkie kolory na glowie;-)Teraz tez zapuszczam włosy ale juz musze wycieniowac:tak::tak::tak:
Znalazlam to zdjecie jakby co na 17 str:-)
No wlasnie dziewczyny jak Wasza dieta:confused:Ja wlasnie musze cos zjesc i napic sie bo jakos strasznie mnie suszy:szok:

reklama
Do góry