reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
My właśnie wróciliśmy z sanek.Ale sie zmachałam,tyle śniegu że ho ho.Bylismy ponad godzinkę,juz mam dość,Oliwka juz mi usypiałą na sankach :-D:-D:-D dlatego wrócilismy.Teraz juz leży w łózeczku,zobaczymy za ile uśnie ;-)

Ja tez sie niezle zmachalam:tak::tak::tak:No bo troche sie nabiegalam z tymi sankami:-)Moje jak je wlozylam do lozeczek usnely w ciagu minuty,moze nawet nie;-):-)

dowikla no to masz fajnie,bo Moja złosnica w łóżeczku się rozbudziłą i teraz wyrzuca wszystkie maskotki na ziemie i kombinuje jak koń pod górę :-D:-D:-D:-D

aha i ktoras pytala o nicki to moj wiadomo imie i data urodzin:tak:

A mnie mój mąż nazywa myszką, a że "myszka" była już zajęta to jest myszunia :-)

madziulanatasza to po tłustym czwartku rankiem od razu siłownia ty to wiesz jak spalć kalorie:-):-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
dowikla moja mama w domu ma pokoje 2,3 i 4 osobowe na 5 pokoi są 2 łazienki i kuchnia dla gości są garnki tlerze sztućce kubki taka standartowa kuchnia i goście mają do dyspozycji pralkę co przy dzieciach jest potrzebne:tak::tak::tak: w pokojach jest tv parawany koce lażaki.ma też 2 domki 3 i 4 osobowe to są nowo postawione ładne z łazieneczką tv.najważniejsze jest chyba to że do plaży bardzo bliziutko a to ważne jak trzeba z dziećmi i tobołkami chodzić jest też duże zamykane podwórko piaskownica sa grile auto na podwórku bo parkingi to u nas drogie jak diabli a na ulicy zostawić auto to trochę strach..no to reklame mamie zrobiłam:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: a dojazd hmmmm trzeba się kierowaźć na szczecin chyba a najlepiej to wrzuć sobie na necie pobierowo zachodniopomorskie i wytyczy ci najlepszą trase:tak::tak::tak:

Fajnie u Twojej mamy! :tak: Jeśli zdecydujemy się wybrać nad morze to może... :-D

Właśnie zaczęłam myśleć o jakimś weekendzie tam ,cudowne miejsce ,tylko trochę eurusi potrzeba....:-)

Ta wyspa jest super! Nie słyszałam o tym wcześniej. Ale masz rację - eurusi trzeba, oj trzeba. :sorry2:

Też chciałabym wyjechać gdzieś, choćby na weekend, ale jak zawsze finanse stają na drodze, a raczej ich brak...:wściekła/y:

No właśnie - z tymi finansami to różnie bywa, ale muszę się pochwalić, że my w tym roku postanowiliśmy sobie co miesiąc odkładać jakąś drobną sumkę na wakacje i jak na razie wychodzi i oby tak dalej, to może uda się gdzieś za granicę, gdzie ładnie i ciepło. :blink:

AGUNIA! Nie wiem jak długi ten egzamin, ale odezwij się, jak poszło?

No fajnie mam ,fajnie:tak::tak::tak:Teraz sobie siedze,klikam i jem salateczke;-):-)A w kuchni nie ma kto mi posprzatac hihihi

reklama
Do góry