Pe też nie próbuje jeszcze górą wychodzić, ale szczebelki mu wyjmuję w dzień, a na noc wkładam z powrotem. W dzień jak się robi śpiący to idzie do łóżeczka, bierze poduszeczkę i chodzi z nią po całym mieszkaniu i co jakiś czas się pokłada to tu to tam, a kiedy już widzę, że jest absolutnie wykończony, to kładę go do łóżeczka i sobie usypia. Później jak wstaje, to od razu przybiega do mnie z wielkim uśmiechem na buźce.
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
a ja nie wyciągałam szczebelków bo mam łózeczko które ma 30 lat i wtedy tego nie robili
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Anabuba brałąś już czy od jutra zaczynasz????
dzis juz 2 wzięłąm na te pączki
a ja nie wyciągałam szczebelków bo mam łózeczko które ma 30 lat i wtedy tego nie robili
No to dlatego Twoja corcia musi wychodzic gora
Ja mam wyciagane a moje male wlaza gora,ale moje dzieci sa jakies "postrzelone" w pozytywnym tego slowa znaczeniu
a jeszcze co do brszuków-zdjęcia jutro wkleje ale powiem wam że z Weronika zlaiczyłam 3 wesela-w 6,8 i 9 mieisacyu ciąży:-)na każdym byłam do końca i chyba na ostatnim najwiecej balowałam:-)to było 3 tyg przed porodem i wesele mojego brata:-)jutro wam pokzae:-)przytyłam 17kg ale jeszcze kilka dni po terminie jak leciałam po Pauline do szkoły zawsze spoanizona to potarfilam w 25minut doleciec(teraz lece 20minut jak nie mam czasu)koleżanka sie smiała że jakby nie widziała brzucha to by nie uwierzyła
Ja w ciąży 2 wesela zaliczyłam i też balowałam! Ale przytyłam 25 kg i pod koniec to już ciężko było.
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
No to dlatego Twoja corcia musi wychodzic gora
Ja mam wyciagane a moje male wlaza gora,ale moje dzieci sa jakies "postrzelone" w pozytywnym tego slowa znaczeniu
tzn Paulina wychodziła góra bo Weronika jeszcze za mała i nie ma takich pomyśłów:-)
Ja w ciąży 2 wesela zaliczyłam i też balowałam! Ale przytyłam 25 kg i pod koniec to już ciężko było.
A ja zaliczylam tylko Sylwestra na ktorym balowalam ale jeszcze mialam ubrana mini sprzed ciazy bo brzucha nie bylo wcale.
Z Dominikiem przytylam 9 kg a z dziewczynkami 7,5kg
reklama
tzn Paulina wychodziła góra bo Weronika jeszcze za mała i nie ma takich pomyśłów:-)
To musi przyjsc na szkole do mnie tzn do moich dzieci
Podziel się: