reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ale napisalyscie ze hoho

Oczywiscie fotki swietne, fajnie ze mamy takie pamiatki.Wszystkie brzuszki sa cudne:tak:bo mieszkaja tam nasze szczescia:rofl2::-)

Solke Laura tez zaliczyla lezala przez 12h:sorry2: wyszlysmy ze szpitala 26 w moje urodzinki,bylam tam 5 dni ehhh zarcie dobre ale nie znosze szpitali:no:

Malinka
ja bylam kiedys w Pobierowie daj namiary na mame to ja odwiedze :))

Paczkow nie jadlam bo tu maja sztuczne fujjjj niedobre:crazy::no:

Mama Helenki
chyba Ty pisalas o 82kg i 169cm heheh ja mialam 83kg a mam 168cm:rofl2:Za duzo postow czytam a potem mysle ktora co napisala heheh

reklama
Agunia no my dzis krewetki wcinalismy heheh ale mozdzku tez bym nie zjadla:no:

A u nas deszczowo :)

Dowikla ja widzialam od kumpeli mala miala 49cm i 1980g i fakt wygladala jak kurczka heheh jak Lali sie urodzila to wygladala przy niej na starsza a jest mlodsza o 5 :rofl2:tygodni

Agunia no my dzis krewetki wcinalismy heheh ale mozdzku tez bym nie zjadla:no:

A u nas deszczowo :)

Dowikla ja widzialam od kumpeli mala miala 49cm i 1980g i fakt wygladala jak kurczka heheh jak Lali sie urodzila to wygladala przy niej na starsza a jest mlodsza o 5 :rofl2:tygodni

Na moich malych to ubranka 44 wisialy a czapeczki dla wczesniaczkow rozmiar 0 byly za duze,bo głowki mialy 28cm:szok::szok::szok:

reklama
Do góry