reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam wieczorowa porą :-)
Właśnie poczytałąm sobie co naskrobałyście,trochę tego było.

My niedawno wróciliśmy od chrzesnego Oliwki.Usnęłą nam w drodze powrotnej,rozebrałąm ja i przełozyłąm do łozeczka i smacznie sobie spi.Było bardzo fajnie,biegałą i wariowałą jak szalone,chomik był biedny tak jak przypuszczałąm

Ma jedna pamiątke po tej wizycie-duży siniak na policzku.gruchnęłą i nogę stołu-tak wyrżnęłą a ile płączu przy tym było.No ale do wesela się zagoi :-D:-D:-D

ANABUBA:-)Te sanki juz sa przynoszone trzeci raz:szok::szok::szok:
Za kazdym razem jak M je wyniosl to nastepnego dnia spadl snieg i tak w kolko:-D
Mlode wlasnie pija mleczko;-)a Dominik strzela fochy o to na jakim reczniku usiadzie a ktorym sie wytrze:rofl2:nic tylko strzelic sobie w łeb

Jedna butelka poleciala z łozeczka a wiec Klaudia jeszcze nie spi:-)W drugim cisza i Wicia spi juz na brzuszku uffff:tak::tak::tak:
AGNES:-)Buziak w policzek dla Oliwci;-)Ja tez mam chomika i juz musialam go wyeksmitowac do kuchni:tak:A i tak Klaudia po niego chodzi ,otwiera jemu klatke i mi przynosi do pokoju trzymajac go jakos dziwnie:szok:

raz złąpałą go tak mocno za szyje że myślałąm że go udusi :-D:-D:-D:-D trzeba było go bardzo pilnować.Włozylismy go do takiego plastikowego kółka i sobie turlał sie po dywanie a Oliwka za nim ganiałą.

dzieki dowikla ucałuje jutro jak wstanie:tak::tak::tak:

Ja tez mam taka plastikowa kule w ktorej chomik sobie buszuje po podlodze:tak::tak::tak:Na poczatku te moje malpy probowaly go w tym kopac bo chyba myslaly ze to jest pilka
Mam nadzieje ze jutro tez mi pospia

reklama
Do góry