reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jedne chcą schudnąć inne przytyć, gdyby można było się tak podzielić tymi kilogramami:-):-):-) i wszyscy byliby zadowoleni:-):-):-)

reklama
wiesz ja moze i bym nie chciala przytyc ale z tego wzgledu ze kiedys mialam naprawde bardzo duzy biust a treaz po porodzie to mi zmalalo i niestety mam tam sama wiszaca skore... dlatego chce troche zgrubnac zeby to "napelnic" :rofl2:
heh

mam nadzieję, że uda Ci się przytyć tam gdzie chcesz, choć zwykle tyjemy akurat nie w tych miejscach, w których byśmy chciały, u mnie wszytstko idzie w tyłek i brzuch a przecież mogłoby troche w biust, nie miałabym nic przeciwko:tak::tak::tak:

Ogarnęłam kuchnię, a w tym czasie w pokoju.... Same się domyślcie :crazy:

Ja po ciąży też będę dążyła do ok 55. To moja ulubiona waga, dobrze się wtedy czuję. Po Helenie mam sporo kg:baffled: Ale na razie nie tyje na potęgę :tak:

No ale najpierw będzie karminie piersią więc, odchudzanie odejdzie na dalszy plan:dry:

M mnie tylko pociesz twierdząc, że kocha wszystkie moje kilogramy :-D

Czesc dziewczyny.:-D
Moje dzieciaczki już spią i mam wolną chwilke.Pare dni temu pisałam że ide zamawiać torta i pytałam was co mam kupić na prezent.A w poniedziałek byłam zamówić torta i kupiłam małej prezent(bluzeczke i spodnie)a babcia kupiła Martynce dzisiaj sukienke dzinsową taką zapinaną na guziki Martynka bardzo była zadowolona i cały dzień w niej chodziła.
Mama Helenki.mąj mąż też mówi mi że jemu sie podobam jaka jestem ale mi przeszkadza to że jestem za gruba po urodzeniu synka(7 miesięcy temu) nic nie ruszyłam z wagą na dół po urodzeniu córki szybciej schudłam a teraz nie wiem czemu nie moge.:wściekła/y::wściekła/y::szok:

:-) Dziewczyny ja bym chciała bardzo schudnąć:-);-)
nie mogę, ciągle tylko sie obżeram:-);-):-)
Igorek już wykąpany:-):rofl2::tak: teraz leży z tatusiem i ogląda tv, czekają na kolację, ale trudno mamie odejsć od komputerka:-);-):-):rofl2::szok::szok:
mąż w dalszym ciągu milczy ale na kolacyjkę czeka:-D:-D:-D dobry co??:-D:-D

życzymy Wam spokojnej nocki i kolorowych senków:-);-):blink::tak:;-):-) i do poklikania jutro mamuśki:blink::-);-) buziole

reklama
Agunia - In Dziękuję Ci bardzo:)) ja używam glitery.pl, a teraz ostatnio to photoscape sobie sciągnełam i kombinuję jak mogę:-);-):tak:

Wiktoria12 Ciebie napewno jeszcze nie mam na nk:-) to poproszę o namiary na priv cio??

Do góry