reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja mu daje ze słoiczków ale same owoce chce jeść. Coś z warzyw to niechętnie je :baffled: myślałam żeby coś samemu upichcić

Przepis na pierwsze ulubione danie mojej Heleny :-)

2 plasterki pora, jeden ziemniak w kostkę, kalafior drobno pokrojony ( tyle samo co ziemniaka), łyżka oliwy, szczypta cukru - nie koniecznie

Do rondelka oliwa, do tego posiekany por, kalafior, ziemniaki - w takiej kolejności - obsmażamy szybciutko.
Za dosłownie chwilkę zalewasz wodą, tak, żeby wszystko przykryć, dodaj cukier. Dusi się jakieś 5 min. Wszystko musi zmięknąć. Miksujemy blenderem i pycha :-D Ja robiłam więcej bo sama zjadałam resztę :-D

reklama
mama helenki świetny przepis sama za dobry miesiąc coś takiego antkowo upichce:tak::tak::tak::tak:
a właśnie antoś się obudził zje i mykamy na króciutki spacerek:tak:

Beatko termin mam na 18 sierpnia.

Pooglądałam Was troche na nk , niezłe z Was laseczki!!!!
Musze spadać , bo mój Kuba niestety dzisiaj nie dał sie uśpić i rozrabia jak niewiem a na dodatek przyjechał juz mój M i chce skorzystać pilnie z kompa:) buziaki i do wieczorka

Możliwe że i tak będzie :-D:-D:-D
Ja tez mykam jadę do siostry włoski zrobić :-):-):-)
Jak ktoś chce mnie podglądać to zapraszam na nk. Wpiszcie Beata Pniok (Malinowska) Żary
Pozdrawiam nie wiem kiedy wpadne następnym razem :rofl2::rofl2:

reklama
witam mamuski
ja w trakcie obiadku :-)
poczytam co tam popisalyscie i poodpisuje :-)

malinka bralas slub w spodniach ?? jak to :confused::-D no a ta Wasza znajoma hmmm to szkoda gadac ... :sorry2:
aleksia i jak farbowalas wloski :confused: my tez mamy ciche dni ale od przedwczoraj - dzis cos tam rusza ale nie tak bardzo :dry:
Anabuda - to tak jak ja obcinalam ostatnio meza i szwagierke, sama tez sie ocinam a kiedys jak bylam mala to siostra poszla na odstrzal (byla o duzo mlodsza od mnie) :-D a oprocz tego czesze na jakies przyjecia i robie make-up :-) aha no i teraz pazurki :-D
myszunia
dziekuje Twoj synus tez przeuroczy :-D
j - ale fajnie Cie czytac napisz cos wiecej wklej zdjatko malej chce ja zoabczyc :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
joe alex - zdrowka dla Tomeczka :tak:
agnes - powiem Ci ze ja uwielbiam slodycze to loje sniadanko dopiero po nim ide po konkret :-D:-D:-D ale maly co je to paluszki jezeli moge je zazwac slodyczami i czasem jakiegos wafelka czy ciastko...
Beata - heh powiem Ci ze ja juz duzo dawalam przynajmniej na sprobowanie ... jakies przetarte warzywka czy owoce... zreszta moj to wsuwal bo wiecznie byl nie najedzony tak czytala i dobrze wyczytalam ze urodzilas 31 sierpnia :confused: moj dzien urodzin :-D
anka - nie bylo widac bo nie umialam znalezc takiego zdjecia ale dzis znalazlam wiec pokaze ...
bajorkaga - tak teraz czytalam i czytalam i widze ze odpisalas mi na posta ktorego wogole nie napisalam bo anabuba zauwazyla ze jestes w ciazy :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: a napisala tak Patrysiu jestem przy nadziei heh myslalas o mnie :-p:-p:-p:-p

maly wstal musze dac mu jesc ;-)

Do góry