reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
itam dziewczyny;-)
myszunia wysłałam ci zaproszenie:tak:aleksja dawaj namiary na nk to obejrzymy fotki:tak::tak::tak::-):-):-):-) a faceci to inny gatunek i dlatego ciche dni się zdarzają:rofl2::rofl2::rofl2:

Myszunia wysłałam Ci namiary już na prywatnym:)) a ciche dni mam bo wczoraj poruszyłam temat odnośnie wychowywania dziecka, bo oni pozwalają na rzeczy które nie powinni pozwalać to i tesciowa i mąż się unieśli honorem:));-):-) ale racja jest moja:-):-):-)

Malinka, super rodzinka, dzieciaki cudne! :tak:
Aleksia - zaproszenie wysłane!
A racja rzeczywiście jest po twojej stronie! Nie można dziecku pozwalać na wszystko i nawet jeśli będziesz musiała trochę powalczyć, to nie poddawaj się!
Muszę zmykać, ale wpadnę później! :tak:

Myszunia dziękuję za zaproszenie :-):-) ale się rozszalałyśmy i hurtowo się załatwiamy no i super:-);-):tak::-) teraz czas na komentarzyki:-);-):tak:
Mamuśki pozdróweczki:-);-)

Myszunia nie poddam się:-);-):tak: będę walczyć ostro o swoje racje:-);-) bo to ja całymi dniami jestem z dzieckiem:-);-):-) oni są tylko popołudniami i to tylko chwilami a strasznie się madrzą prawda??:-);-):tak:
ja też uciekam Kochaniutkie do kuchni ale około 10 wrócę do Was:-);-):tak:
Malinka dotarły namiary??:-);-):-);-)

Tylko, że oni twierdzą, że jak się siedzi w domu z dzieckiem to się robi NIC:crazy::crazy: strasznie przykro mi się zrobiło:-:)crazy:

Witam o poranku :-) u nas nocka super,Oliwcia całą przespała,ja też się wyspałam,a teraz szaleje wzięła się za budowanie klockami :tak::tak::tak:
Zaraz będziemy robić sniadanko.
Aleksia nie martw się,wszystko sie ułoży.A ęzowi przejdzie zobaczysz.A najczęściej tak włąsnie jest że jak taty w domu nie ma cały czas to jak potem jest z dzieckiem to pozwala na wszystko bo w ten sposób chce wynagrodzić swoją obecność ale tak sie nie da na dłuższą metę,cieszę się że porozmawiałąś z mężem i teściową,zobaczysz ciche dni szybko miną,mąż przemyśli i zrozumie że masz rację bo masz :tak::tak::tak: i nie masz co się obwiniać Głowa do góry :-):-):-)

reklama
U nas dziś snieżyca od rana nie wiem jak to będzie z dzisiejszym spacerem-zobaczymy az sie nie chce z domu wychodzić w taką pogodę brrrr :tak::tak::tak:

Do góry