reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja powoli padam po wczorajszej nocy z antkiem mam dość:crazy: na szczęście dzisiaj zasnoł bez problemu;-)
agunia a nuż po tym kursie i stażu załapiesz się do fajnej pracy:tak::tak:
ja do swojej pracy nie wracam(z racji przeprowadzki) ale marzę żeby się załapać do pracy w swoim zawodzie do żłobka

reklama
Nareszcie!!!
Padły moje słońca:-D
Agunia doskonale Cię rozumiem-ja 3 lata temu tak miałam,że rano do pracy,potem na budowę,pozniej wieczorem sprzątnie,gotowanie mna drugi dzień i znów rano do pracy,a w miedzy czasie trzeba była znlezc czas żeby pisac pracę mgr i zaliczac przedmioty:-DNie wiedziałam czy żyje;)
Teraz to sie miło wspomina...:-)

Na szczęscie mój P nie ogąda meczy-woli przezd kompem posiedziec i dlategow porach pozno popołudniowych mnie nie ma bo on okupuje kompa.A ja wieczorem jak juz dziewczyny usną,albo w dzień.Ale od poniedziałku znowu do Paulina do szkoły więc skończy mi się laba,ale aby do wiosny....
A tu nadaja powrót zimy-taka ze śniegiem i słońcem to lubię:rofl2:

ząb?????????????? o mamo:crazy::crazy::crazy:
fakt od poniedziałku szkoła a buuuuuuuuuuuuuuuu nie myślałam że jak skończe szkołe to mnie to będzie martwić:szok::szok::szok: a co najśmieszniejsze mój syn się cieszy:szok::szok::rofl2::rofl2::szok::szok:

ból zęba załagodzony apapem, ciekawe na jak długo?:confused:
Anabuba masz rację, jak patrzę na siebie teraz i porównuję do czau studiów to lepiej funkcjonowałam wtedy:tak: i do tego kontakt z ludźmi a to dużo, wkońcu człowiek to zwierze stadne:-D

teraz to już naprawdę uciekam, pa pa :-)

reklama
Witam porannie
W życiu nie nadrobię tego co napisałyście, ale jak już wspominałam nie mam ostatnio czasu żeby dłużej przed kompem posiedzieć:-:)-(
Pozdrawiam wszystkie mamuśki:-):-)

Do góry