reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
joe alex - dlatego nie dziekuje zeby nie zapeszac :tak:;-)

ide juz nynkac bo mnie sie oczka kleja
dobrej nocki dziewczyny :tak:
karaluchy pod poduchy :-D:-p

ANABUBA:-)
13,5kg to moje wazyly razem jak mialy 15 miesiecy:-(No i one poszly tez w mamusie :tak:
Ty to tez swoje przechodzisz z dziewczynkami,ale widze ze super dajesz rade:tak:
Ja tez sie pocieszam tym ze inni maja gorzej:-(

PATRYSIA:-)Dziekuje bardzo:-)Ale czy az taka dzielna do konca to niewiem bo jak dzieje sie cos powazniejszego to wymiekam na maksa:no:i panikuje:no:
A lody to tez bym sobie zjadla ale ze nie mam lodow to zrobie sobie chlebka;-)

joe alex tak mam,a poza tym jestem skorpionica więc tak łatwo sie nie poddaję:-)nieraz maiąłm doła i miałam jzu wszytskiego dosyc, a ze swoim zdrowiem tez miała spore problemu i tak mi sie wszytsko walołi na głowę,ale CO NAS NIE ZABIJE TO NAS WZMOCNI!!!!!
no może poza toksyczną teściową:-)
moja nie mieszkała z nami ale przez wile lat próbowała sie wpier...... w nasze życie.chciała rzadzic kasą,wychowywac Pauline itd,ale zadnej pomocy od niej właściwe nie miałam.Tylko wyamagała.A że wyszłam za mąż majac 20lat to myślała ze nie dam sobie rady,ale ja sie nie dałam.W domu byłam średnia(a brat o rok starszy),więc w pewnym momencie więszośc domowych obowiązków spadło na mnie,więc już poznałm trochę życia:-)
\zycie dało mi w koś,ale mu sie nie daję bo mam dla kogo:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a reszta jakos będzie.Po burzy zawsze przychodzi spokój;)

Życzę dziewczyny dobrej nocy:tak::-D.

Lecę spać, bo jutro trzeba pojeździć po babciach i prababciach i przy okazji zaliczyć dziadków i pradziadków:-D:laugh2:.

a ja właśnie wtrąbiłam pół czekolady z orzechami;)))))))))
miała byc dieta ale słodcze to dal mnie nałóg!!!!!!gorsze niz palenie czy picie!!!!
najlepiej jak nie mam nic słodkiego w domu a tu mi P dzis taka dobra czekoladkę kupił...:-D

Ja tu widzę że jest pełno nowych dziewczyn, nawet kilka stron do tyłu poczytałam i zapamiętałam że patrysia ma dość mieszkania z teściami - i bardzo dobrze uciekaj stamtąd jak najdalej radzę z własnego doświadczenia ( z teściową wytrzymałam dwa lata:szok::szok::szok:)
Dobra zmykam się umyć i do łóżeczka chyba już pójdę.
A co do relaksu to pewnie że się zrelaksowałam u mamy, mogłabym jeszcze z tydzień tam posiedzieć bo potem to już zaczęły by się zgrzyty:-D:-D:-D

Ja tez uwielbiam slodycze;-)Wczoraj wieczorem zjadlam paczke miskow haribo :tak:a dzisiaj chlebek i teraz otworzylam sobie smiej zelki:-)
Czekolade to uwielbiam milke arbuzowa-taka to moge zjesc cala na poczekaniu:tak:

Ja juz uciekam bo musze jeszcze zobaczyc cos na allegro.

a wiec DOBRANOC:-)

reklama
Do góry