reklama
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
joanna@ tu jest strona do zmniejszania zapisz ja w ulubionych potem wez przegladaj i pod spodem masz tam jakies cyferki kliknij fistaszka i wybiez format 640x480 i na dole host it i juz potem ci sie bedzie przetwazalo i z ostatniej ramki skopiuj to co tam jest kliknij nad buzkami drugi od poczatku obrazek i wstaw skopiowany element miedzy nawiasy a jak nie dasz rady to dawaj na gg to po kolei powiem
http://www.imageshack.us/
http://www.imageshack.us/
shady
Fanka BB :)
hehehe wiem ze pisalam ze teksnie, ale wiem ze to stan przejsciowy, posteskni sie dwa dni i przejdzie, wiec niech jada, ja wreszcie odpoczne........ Mordziulka predzej sobie cos zrobie niz dziecku, niestety nerwy mam w strzepach od lat i marzy mi sie czasem zeby ze soba skonczyc....serio, bo wiem ze na nic sie nie nadaje, ani na matke, ani na zone ani na cokolwiek.....szkoda ze 3 lata temu sie nie udalo ( teraz nikt nie mialby ze mna problemu
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
kunda zmienilas zdjecie macia pod podpisem i normalnie.........malo go widac dawaj wyrazna buzke bo on taki fajniutki!!!!!!!!!
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
shady CO TY PIERDO................%^&((&%^%$&^*^%(*&%^)*&................LISZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wez sie kobieto w garsc i nie mow tak bo nie warto!
wez sie kobieto w garsc i nie mow tak bo nie warto!
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
shady ale piszesz glupoty................az mi sie chce smiac, zycie to dar od Boga, pracujac w szpitalu widzialam tyle smierci, ludzi blagajacych o zycie.......a Ty piszesz ze chcialabys umrzec i wszyscy mieliby spokoj............
moja mama nie zyje juz 17 lat, zmarla jak mialam 5 lat, na nowotwo piersi, blagala o zycie, dla swoich dzieci, dla swojej jedynej corki i niestety przegrala........a Twoj syn najbardziej na swiecie potrzebuje Ciebie.....wiem co to nie miec mamy................
takze kochana ciesz sie kazdym dniem............i kochaj swoje dziecko, nawet jak doprowadza Cie do szalu.................i zapytaj siebie czy to moze Ty czegos zle nie robisz, ze On sie tak zachowuje...........
ehhhhhh.................................
moja mama nie zyje juz 17 lat, zmarla jak mialam 5 lat, na nowotwo piersi, blagala o zycie, dla swoich dzieci, dla swojej jedynej corki i niestety przegrala........a Twoj syn najbardziej na swiecie potrzebuje Ciebie.....wiem co to nie miec mamy................
takze kochana ciesz sie kazdym dniem............i kochaj swoje dziecko, nawet jak doprowadza Cie do szalu.................i zapytaj siebie czy to moze Ty czegos zle nie robisz, ze On sie tak zachowuje...........
ehhhhhh.................................
Podziel się: