reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Patrysia napewno zabki jak nie ma kataru ani kaszlu dawaj czopki albo panadol do picia w syropie i koniecznie daaj znac co z ta tempaetarura

Joe tu ciezko o jakies ciacho heheh ziemniaki jakos slaboi mi sie gotuja a ja juz glodna:D

My juz po obiadku ale jakos nie moge sie zebrac na ten spacerek :D
Joanna walnij sobie jednego glebszego :) kazdy ma czasami taki zly dzionek nie martw sie jutro bedzie lepiej :tak:
Anaconda coz za szalenstwo:rofl2:
Joe nalesniki mialam wczoraj na sniadanko :-)

wpadam na chwile poodpisywac bo maly spi
ale wiecie co on majaczy mi przez sen
pewnie ta goraczka na zeby ale borok moj sie musi meczyc... dalam mu panadol i zasnal :tak:
no a wczoraj to wogole nie mialam czasu - rano do mamy po zakupy na imprezke no bo dzien gornika i moj m chcial sobie umilic czas ... zaprosilismy znajomych a wczesniej jechalismy po moje zamowienie z oriflame i jeszcze potem te pakowanie tego ... ehhh... dzien byl meczacy ale i udany a pod koniec wieczoru kiedy goscie poszli maly obudzil sie z rykiem chocby cos na niego spadlo - nie weim o co chodzilo - wyrwalam sie z wanny owinieta w recznik i go uspokajalam ...

beata1980 - witaj :-) jasne pisz czesto :tak:;-) i gratulacje :-D
anaconda - no to Majeczka dzielna kobitka :tak: no i wyspalas sie :-D ale nie wiedzialam ze soczki sa najgorsze :oo2:

ok maly mi wyje juz sie obudzil odpisze potem jak bede miala czas

Patrysia no to mieliscie fajniutki dzionek ja jak bym byla w Polsce to pewnie tez bysmy swietowali:tak:
Zdrowka dla syneczka

A u mnie znow pada wiec na spacer nie poszlysmy
Ale dzis dostalam super wiadomosc znajoma urodzila dzis syneczka 2800g:-)

witajcie wieczorowo:-)

U mnie już dzieci śpią. Mam nadzieję, że się nie przebudzą:tak:. A ja się relaksuję. Zaraz lecę pod prysznic i czekam na męża, który wróci z pracy. Może coś pooglądamy...

Wam też życzę miłego wieczorku:happy2:

reklama
dobra maly zasnal wiec mysle ze tym razem zdaze Wam odpisac :-)
kurcze ta temperatura jego skacze i skacze poszedl spac a mial 37,8 nawet nie zdazylam dac mu panadol na noc i chyba bede musiala wstawac czesto w nocy :dry:
ehhh...
no i do tego posprzatalam do polowy pokoj tzn poscieralam kurze z mebli moj m poodkurzal ja umylam okno u siebie i w kuchni zmienilam firanki i troche cudowalam z zaslonkami ale ladnie jest :-D;-) jutro czeka mnie dokanczanie sprzatania i mycie kolejnego okna :tak:

widze ze u Was temat porzadkow heh a kto mnie wyprasuje :confused: wzamian moge umyc okna :-D:tak:

Do góry