reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Winak-Jak ktoś o anielskiej urodzie może być wredny,to po prostu niemożliwe.
Hehehe, a gdzież Tyś u mnie anielską urodę zobaczyła :-D. Widać, że dobrze się maskuję :-D.

A tak naprawdę to jestem wcielonym

reklama
Ufff.. jak przyjemnie jak Beboki śpią:-D Chociaż powiem że M to mnie troszkę wkurza tym wczesnym zasypianiem. :dry: Co on se kurna myśli że usypianie dwóch diabełków to pikuś:angry:

Ach tam zaraz diabeł,może taki malutki diabełek
Aniołek z czerwoną pupcią i ogonkiem :-D
Ufff.. jak przyjemnie jak Beboki śpią:-D Chociaż powiem że M to mnie troszkę wkurza tym wczesnym zasypianiem. :dry: Co on se kurna myśli że usypianie dwóch diabełków to pikuś:angry:
Hehe, już tak jest w życiu ułożone, że to my - mamuśki musimy dzieciaki usypiać :sorry2:. Nie znam na prawdę żadnego faceta, który by to wytrzymał ;-):-D.

Aneta456 dlaczego piszesz, że Cię nie lubię?Czy powinnam się uśmiechnąć czy obrazić?:-):-):-):-) Błędne wnioski kochana
Sikoreczka u nas jest podobnie. Chociaż generalnie Olcia sama zasypia. Oczywiście nie dotyczy to dziennej drzemki
Winka wiersz piękny i prawdziwy
mamamartynki dobranoc

Oj Kochana,ja dzisiaj z komputerem na bakier raczej bo migrenę na maxa mam. Bańka mi pęka stasznie, ale już zaglądam i dodaję. Za fo pa przepraszam :nerd::nerd:

Wpadlam sie przywitac :-) oj wieki mnie tu nie bylo.Pozdrawiam mamusie te znane mi i te nie znane :-D
WITAJ KOCHANA!!!!
Dobry wieczór
Mój M mi zabrał kompa, dziecko było marudek. musiałam obrobic fotki do galerii Bobasów na NK, musze jeszcze cos zrobic i nie pamiętam co...
Mieliśmy jutro nad wode jechac ale syn koleżanki kaszle więc spotkamy się w parku...
Moje gardło boli, do tego cała buzia bo mi się ranki porobiły...
Więcej grzechów nie pamiętam...

reklama
Do góry