reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My juz po obiadku.Mój Książe je ostatnio tylko pod warunkiem,że jemy z nim także ja też już pojedzona:tak::tak::tak:
Madźka Staś to mnie i reszte rodziny to gryzie bez opamiętania,nos,uszy,wargi co tylko chwyci tymi swoimi pięcioma mleczakami:tak::tak::tak:Wczoraj dziabnął moją Mamę do krwi:tak::-D:-D:-D:-D:-D i robi to i złośliwie i w zabawie i z miłości przy okazji buziaka:tak::tak::tak:a ostatnio ugryzł siebie chociaż bardziej podraał się ząbkami i ma ślad:tak::tak::tak::tak:
Kerry mały bossski w tych butach:tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Od razu obiboku:-p:-p:-p:-p prawda jest taka,że zbieram siły przed burzą:tak::tak::tak:Jak mój m. mi opowiada co chce zrobić w tym naszym mieszkanku to:szok::szok::szok::szok: a że mam mniej szczęścia niż Anetka i najlepsza pomoc ze strony mojego m. to nie przeszkadzanie ;-):-D:-D:-D:-Dto mus zbierać siły:tak::tak::tak:
Swoja drogą takie obijanie czasem dobrze robi.:tak::tak::tak:No i nam się należy:tak::tak::tak::-D:-D:-D:rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D
U mnie nie jest tak różowo we wszystkich sprawach.Nawet nie wiecie ile się muszę nagadać żeby jakieś roboty w domu wykonał np.remoncik,coś przywiesić,albo naprawić.Kompik owszem załączy,zrobi śniadanko,czasem nawet kolacyjkę,przy Aluni pomoże(ale to jego oczko w głowie to nie ma się co dziwić)

Witam Udomowione Mamuśki,
Piszę dopiero teraz bo potrzebowałam czasu na ochłonięcie porannych emocji. Moja Olcia zafundowała mi rano taką dawkę adrenaliny, że jeszcze teraz ją odczuwam. Bawiła się w chowanie w szafie. Za każdym razem powtarzam, że tak nie wolno. Ale jak nie wolno, to znaczy, że najfajniej. I wyleciały jedne drzwi. Na szczęście nie dotknęły jej, ale oglądałam ją ze wszystkich stron. Cóż strata do naprawienia, ale temat pękniętego lustra stał się powodem czterech telefonów od rodziny. A jak ja mam im wytłumaczyć, że to nic takiego, jak oni w innym języku do mnie gadają? Ehhh szkoda słów. Pozdrawiam Was cioteczki i zapraszam na kawkę. Mam też goferki z jabłkami:-)
Miłego dnia
No to niezła akcja się u Ciebie odbyła,całe szczęście na strachu się skończyło.
Kurcze i znowu nie załapałam się na wyżerkę.
Pewnie Staś z Baloników
Albo one albo suwaczki:angry::angry::angry:chyba coś za dużo było.
Lachony trzymajta kciuki bo pojawiło się światełko w tunelu.Jest szansa nie wiem jeszcze na ile duża,na lepsze jutro:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-DJakby się udało to wtedy może zniknęły by podstawowe problemy ostatnch dni miesiąca tzn.jak przeżyć:-D:-D:-D
Trzymam kciuki aż nie mogę posta napisać.

Kerry-Kubulek chce być dorosły,super fotka

BODZINKA!!! gdzie żeś się podziała kobito?
U mamy cię wsiorbało czy nie możesz się zdecydować na buciki dla Karolka?

Ostatnia edycja:
JEZDEM
Jak przyszłam to chop mi kompa zabrał:crazy:
Ale buciki kupiłam:-D:-DDwie pary:tak::tak:I paryzolke:laugh2:Jutro pokaże:tak:
Lolo dostał kosz na zabwki, w Biedronie jest taki, w kształcie pieska:sorry2:Słodki..
A teraz mamie scrapy robiłam:happy:

U mnie nie jest tak różowo we wszystkich sprawach.Nawet nie wiecie ile się muszę nagadać żeby jakieś roboty w domu wykonał np.remoncik,coś przywiesić,albo naprawić.Kompik owszem załączy,zrobi śniadanko,czasem nawet kolacyjkę,przy Aluni pomoże(ale to jego oczko w głowie to nie ma się co dziwić)
Dobra dobra teraz juz za późno na skarżenie się;-):-pza dużo pochwał było;-):-D:-D:-D:-D:-D
Swoją drogą dobrze wiedzieć,że Twój m. to też tylko facet:tak::-D:-D:-D:-D

JEZDEM
Jak przyszłam to chop mi kompa zabrał:crazy:
Ale buciki kupiłam:-D:-DDwie pary:tak::tak:I paryzolke:laugh2:Jutro pokaże:tak:
Lolo dostał kosz na zabwki, w Biedronie jest taki, w kształcie pieska:sorry2:Słodki..
A teraz mamie scrapy robiłam:happy:
Super,że kupiłaś buciki i koniecznie się pochwal.Ten zakup przede mną na dniach niestety:-:)-:)-:)-(Ale cóż jak są wydatki to od razu wszystko leci:tak::tak::tak:
My już kupiliśmy farby do kuchni i pokoju i okleinę na szafki w kuchni:tak::tak::tak:

Jestem tym bardziej zadowolona,że za butki zapłaciłam 20 i 8 zł:tak::-D:-D
A rozmiar...25:baffled::baffled:I jakos mam takie przeczucie,że niedługo będzie już 26....BOSZE:szok::szok::szok::szok::szok:
Jutro zafociuje:tak::tak:
A teraz ide spać:tak::tak::tak:

reklama
Do góry