reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Poza tym ja sie w Krakowie nie urodziłam. A do piegowatych nic nie mam ...a że mi się pasztet skończył to i tematy do rozmowy więc idę się napić tej lury co to mi zrobiłaś:-p

2727_2007-0355.jpg

1630_2005-0202.jpg

Zdjecia_chleba,_zdjecia_chleb,_chleb_-_fotografia,_zdjecia_nabialu,_pieczywa,_pieczywo_-_fotografie_1232.jpg

Robic mi sie nie chcialo i dziecko sie budzi
DOBRANOC!!!!

a co to ja bar kanapkowy? Za pieguska możesz sobie pomarzyć :angry:
No nie wiem gdzie tu napisane ze pasztet sie skończył...
i od razu od małp mnie kurde..a mi się zwyczajnie pasztet skończył...:rofl2:

Poza tym ja sie w Krakowie nie urodziłam. A do piegowatych nic nie mam ...a że mi się pasztet skończył to i tematy do rozmowy więc idę się napić tej lury co to mi zrobiłaś:-p
A czy ja pisala ze Ty sie w Krakowie rodzila?? Mieszkasz tam to i przesiaklas ichniejszymi zwyczajami. A sprobowalabys miec cos do piegowatych....
Ktosik pasztetu kcial????
Ja jeszcze mam to sie podziele:tak::tak::tak:
O Bodzia serce moje,<3 na Ciebie zawsze mozna liczyc:-):-):-)

reklama
Do góry