reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Sikoreczka foteczki cudniste a Ciebie taka lachonica,ze hhohohohooho.Kochana pogoda pikna wiec moze bysmy sie kiedy poparkowaly w Chorzowie wspolnie cio?????????
oczywiście koffana że się chętnie z tobą na spacerek wybiorę:tak: Tylko zgadajmy się na przyszły tydzień:confused:

Mamy ząb !!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak:
GRATULASKI

wiecie co? Wydawało mi się, że włączyłam ziemniaczki, ale tak siedzę i czuję, że coś śmierdzi, więc stwierdziłam, że pójdę sprawdzić co to, czy może ziemniaki wykipiały, a tu okazuje się, że podłączyłam gaz pod czajnikiem, a nie ziemniakami.:baffled: O mało czajnika nie spaliłam.:zawstydzona/y::sorry:

O Grześ właśnie sie obudził. Spał jakieś 2,5 godz.:szok: No to lecę. Paaa.:-)
o widzę że nie tylko ja taka zdolna jestem, tylko ja to niestety spaliłam ziemniaki:zawstydzona/y:
A ja dziś do niczego:baffled: Głowizna mnię bolała, teraz oczy ciężkie, a dzieciarnia szaleje:sorry2: Kurcze i jeszcze mi słoneczko wychodzi To jest koszmar, zaczyna się lato to ja cała w wysypce:baffled: Muszę wapno łykac i poszukac czy mi jeszcze fenistil został:-( Chyba się muszę w końcu wybrac do jakiegoś loga:confused2::sad:
Dziękujemy za komplementa

Witam mamusie:-)

Jakos ostatnio mi niepodrodze do Was:-(Nadrabiam zaległści na wątku lipcówek i nie moge do Was dotrzeć.Wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Nie wiem czy moge nadal zaliczac sie do Was bo troszke pracuje.
Grześ chory jest ma biegunkę,podwyzszona temperaturę i nic nie je:-(.Tatus sie dzielnie nim zajmuje:tak:U pani doktor byli ale stwierdziła że nic takiego mu nie jest:confused:

W końcu wróciliśmy ze spacerku. Grzeio umyty i uśpiony, a Maciek umyty, ale leży w łóżku i się bawi przed snem. Ciekawe kiedy zaśnie?

Sikoreczka pomogłabym Ci, ale mnie tyż się nie chce.:dry::sorry::rofl2:

Jestem, ale znikam od razu. Ide spać, po ozonowej kapieli troszkę mnie siły opuściły :-D
Pustki:szok: Młodzieży już śpi:laugh2: Ufffff:rolleyes2: Już mam dośc tych wieczorów ostatnio:wściekła/y: małż nie wykazuje żadnego zainteresowania zasypianiem Beboków:no::angry:
Bo to wiesz, "widziały gały co brały" ;-) (powtarzając po kimś:blink:). A tak poważnie, to u nas jest tylko tata od zasypiania córuni, mama może nie istnieć :tak:;-)

reklama
Do góry