reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mój ukochany chlopiec mial ciezka nocke a potem obudzil sie o 5:confused:
Od 7 do teraz odypial.Wszmal serek i rozrabia.Ale widac,ze wyspany:tak::tak:
Madzka ale Ci zadroszcze...Oj chcialbym moc gdzies wybyc,zeby caly dzien na dworku byc.....
My dzis troche lajtowo potraktujemy spacerek.Planuje za godzinke troche polazic a potem po poludniu odwiedzic podworko...Bo chyba ciezka nocka miala zwiazek z duza iloscia przezyc wczoraj.:tak::tak:
Musze lenia z tylka wygonic i na dzialke do dziadka jechac...Fajnie w jedna strone ale w druga:baffled::baffled::baffled:Jakbym miala fotelik to by mnie dziadzio odwiozl...Pomyslimy....

Witam z rana:-):-)
U nas też już gorąc, a ja mam tyle do załatwiania, chyba ubierzemy się w kostiumy kąpielowe;-);-);-) co by nas nie dogrzało za bardzo:-):-):-)
Bodzia fotki superaśne, a jeśli chodzi o całowanie to u nas jest na porządku dziennym,że Maja najpierw chce żebyśmy się sami pocałowali a potem po kolei całuje mnie i męża, każdy jak to widzi to się śmieje:-D:-D

Witam,
świetne fotki!!! :-)
Inna jak mówi jedno porzekadło "wiedziały gały co brały":-p
U nas dzis znów piknie! A PPP czeka ;-)

a ja zmykam.
Dzisiaj milion razy pokłóciłam się ze ślubnym, on albo jest nierozgarnięty, albo ja jakaś porypana jestem :crazy:. Powiedzcie mi - ile razy tej samej osobie można powtarzać jedni to samo?? Bo ja po 100 razach zaczynam się gotować i awantura murowana :wściekła/y:
a najbardziej mnie dzisiaj wkurzyło to, że on się wyłożył do góry brzuchem i mecz z ojcem ogląda a ja jak pierd***ięta ganiam za Oliwką, żeby znowu do basneu nie wpadła. W końcu się wściekłam i wzięłam ją do mieszkania, to mi focha walnął, że ja sobie nie radzę :szok: No ja pitolę. A wiecie co jest jak ona ma się Oliwką zająć jak jesteśmy u jego rodziców?? Przy pierwyszm jęknięciu Oliwki słyszę - dawaj wózek, idziemy do domu bo ja się nie będę z nią użerał :crazy: Czyli ja mam sobie nerwy szarpać, a pan i władca nie bo jest za delikatny????? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dawaj walca na niego. Ta "czwarta kategoria" jest do niczego. Głowa do góry i nerwosolek na nerwy;-);-):-):-)

Bodzia no powiem Ci, że gdyby nie fakt iż moi rodzice postanowi się wynieść za miasto to nie wiem co bysmy robili w taką pogodę w Łodzi:baffled::baffled:a tak wstaje rano w piżamie kawę na huśtawce piję, Młodego na dwór ze świtu wystawiam i wszyscy są hepi. Mama odpoczywa, dzidzuś się dotlenia:-):tak::tak:a w tygodni to raczej taka imitacja spaceru bo czystego powietrza to u nas nie uświadczysz raczej:no::no:

Cześć dziewuszki.:-)
I znów Was nie nadrobie.:baffled:wybaczcie:sorry:
My w piątek popołudniu pojechaliśmy do teściów, by w sobotę z rana wyruszyć na Rajd Maluchów. Było super -pogoda dopisała (choć było troche za gorąco), Maciek pobawił się z kuzynem, a Grześ podreptał trochę.;-):-D

Bodzia super foteczki.:tak: Karolek jak zwykle przeuroczy, Ty-śliczna, a razem z Pawłem tworzycie piękną rodzinkę.:-)

Teraz zmykam dać kaszkę Grzesiowi, ubrać Maćka i wyruszamy na plac zabaw. Mam nadzieję, że uda mi się później zajrzeć i w końcu na nowo się wdrożę.:blink:

Miłego dnia Wam życzę.Trzymajcie chłodno.:rofl2:

Dzień doberek wszystkim!
My już po pierwszym spacerkowaniu. Odprowadziłyśmy Adrianka, zrobiłyśmy zakupki i byłysmy na lodach. Madzia sama wdrapała się na drugie piętro i zrobiła ogromną awanturę bo jej nie dałam wejśc na strych:no::-D
Bodzia fotki cudne. My też mamy strasznie mało zdjęc we czworo:baffled:
Idę przerobic resztę fociaków toteż coś wrzucę;-):tak:

reklama
Do góry